Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébredhet? Mi lett vele?

Miért ébredhet? Mi lett vele?

Figyelt kérdés

Kislányom13 hónapos.eddig viszonylag jól aludt.Most viszont minden éjjel 3 körül felébred és ébren van 1-2 órát.Nincs semmi baja,nem éhes,nem szomjas,láthatóan nem fáj semmi.

Ráadásul egy hete nem hajlandó a kiságyában sem aludni,és ez az ébredés kb 3 napja megy:(

Van így másnál is?Mitől lehet ez?

2011. okt. 23. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét gyereknél akkor voltak hajnali ébredések, amikor bizony az üres pocak ébresztette fel.

Az vezethet félre téged, hogy egy 13 hónapos gyerek már nem olyan intenzíven éhes, nem sír a kajáért, sőt, amint talál valami másik elfoglaltágot, meg is feledkezik róla. Igazából csak egy diszkomfort érzés, amitől épp csak megébred.

Szerintem mindenképp próbáld meg kicsit jobban "jóllakatni" jóllakatni. Vagy napközben kicsit nagyobb adagokat enni, vagy estére tartalmasabb vacsit adni. Rendes vacsorát eszik már? (Husis főzelék, vagy rendes főtt étel?) Ez mindeképpen szükséges már ennyi idősen + az esti tej/tápszer/gyerekital.

2011. okt. 23. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendesen kajál este!fél8 körül eszik vagy főtt ételt vagy kenyeret valami felvágottal.Aztán fürdés útán még 180-200ml tejitalt.
2011. okt. 23. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig lehet éhes. Az én 21 hós lányom is kel még a mai napig is időnként hajnal 5 körül. Bár van , h vissza tudom altatni, de nem mindig.ő is rendesen vacsizik és este 2 deci tejet iszik, de van h mégis ébred. Szerintem ha felébred kínáld meg a tejitallal és utána rakd vissza aludni. én ilyenkor nem szoktam hozzá beszélni, ha igen azt is csak keveset és szinte suttogva, h ne ébredjen fel teljesen, ha megitta a tejet ,akkor pedig megy vissza az ágyikóba. ő is van h kicsit sírdogál, de csak pár percig aztán alszik tovább. Ne hagyd h zsaroljon, és semmiképp ne kezdjetek el éjjel játszani vele, mert akkor megszokja és persze h kelni fog, mert neki ez jó móka lesz.védőnő
2011. okt. 23. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megitatni de nem kéri,ezért is nem értem az ébredést.Nem szólok hozzá csak halkan visszafektetem és akkor jön a nyafi:(Már nem tudom mit csináljak:(((de teljesen hulla vagyok és ő is mindig fáradt:(merthogy napközbe is csak 1.5-2 órát alszik:(
2011. okt. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!