Dévényessel vitatkozni?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltunk és januárban megyünk legközelebb, de eszembe jutott pár kérdés azóta. Feszes izomzat oldására kaptunk otthonra nyújtó gyakorlatokat. Amikor csináljuk, mindig ráfeszít, így hogy tudnak nyúlni az izmok? Illetve ha álmában csinálom vele, akkor semmi ellenállás nincs, akkor viszont biztos hogy feszesek az izmai?2022. dec. 16. 18:54
1/5 anonim válasza:
csak akkor ha te is legalább olyan vagy magasabb ilyen irányú végzettséggel rendelkezel.
laikusként felesleges.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem úg kell elképzwlni ahogy te látod hogy ha befeszited a vádlid kemeny amúgy meg nem..ő ért hozza biztos nem akar rosszat egy babànak amúgy meg sztem ha alszik akkor fel se fogja mit csinálst vele nem érzi ugy a fájdaknat
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor csinálhatom vajon alvás közben a nyújtásokat? Ébren olyan nehéz. Nem is igazán a sírás miatt, mert tudom hogy ezzel jót teszek, hanem mert állandóan tekereg, feszíti magát ott ahol nem kéne, és így nagyon nehéz megcsinálni vele a feladatokat. Viszont ha elég mélyen alszik, akkor úgy hajtogathatom ahogy csak akarom.
2022. dec. 16. 20:31
4/5 anonim válasza:
Szerintem csináld ígyis úgyis!:)
5/5 anonim válasza:
3. én inkább megkérdezném a szakembertől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!