Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy ennyit eszik a...

Normális, hogy ennyit eszik a másfél évesem?

Figyelt kérdés
Egy hónapja nagyon megugrott az étvágya, konkrétan annyit eszik, mint én! És ezt nem nasiból, hanem rendes ételből. Reggelire már nem elég neki egy tükörtojás, kettőt simán megeszik. Tízóraira a gyümölcsöt, meg valami rágcsát kap, ebédre nagyon sokat eszik, szintén uzsira, csak vacsira eszik kevesebbet. Ez normális, volt valaki babájánál még ilyen? Egyébként nagyon aktív baba. De akkor is csodálkozom, hogy fér el benne ennyi kaja...egyébként az emésztése is rendben van.

2022. dec. 15. 18:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%

Ha nem kövér, rendben van az emésztése és sokat mozog, akkor nem aggódnék.

A mienk 20 hónapos és csak lesünk, mennyi fér belé. Egy fél felnőtt adagot simán betol és még enne, ha hagynánk neki. Szinte mindent. Az a csoda, hogy nem kövér, mondjuk rengeteget mozog.

2022. dec. 16. 00:34
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
11. Mi az oka, hogy enne még de nem hagyjátok neki?
2022. dec. 16. 07:14
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

12!

Mi vagy te? Valami kajaguru? Vagy önkéntes gasztros?

Már nekem fáj, hogy ilyen szánalmasan beleállsz mindenkibe

2022. dec. 16. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
18%

13. Nem, dehogy. De ezt a mondatot, hogy enne még, ha hagynánk neki, nekem fájt olvasni. 😂

Remélem ezt nem hangoztatod máshol 😬🤫

2022. dec. 16. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:

#12 Az ok igen prózai, amiért nem hagyjuk neki, hogy pl. este degeszre tömje magát 10 féle ételből: nála nem az étvágy a szűk keresztmetszet, hanem az emésztés. Kicsi kora óta hasfájós, ha túl sokat, esetleg sokfélét eszik, akkor éjszaka gyötri a pocakja. Olyankor nagyon sajnáljuk, amit tudunk, megteszünk, hogy jobb legyen neki, de ez sokszor nem segít, csak az idő. És a tehetetlenség, hogy nem tudok segíteni, ő meg keservesen sír, az szörnyű.

Egyébként a védőnő tudja és sokan mások is. Jó húsban van (nem kövér), szeret enni, egyelőre nem is válogat, de sokan mondták, hogy még nem láttak kicsi gyereket ennyit és ilyen lelkesedéssel enni.

2022. dec. 16. 12:59
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én 2,5 éves lányom is rengeteget tud enni, ha olyanja van. De aztán meg vannak napok, amikor fotoszintetizál.

A 6,5 éves bátyját meg hagyjuk is...mióta suliba jár és van heti 2 judoedzése, konkrétan kiesz minket a vagyonunkból 😂 És mindkettő vékony amúgy...mármint nem soványak, meg nem lógnak ki a bordáik, de nemigen van rajtuk plusz.

2022. dec. 16. 13:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!