Mik a bölcsőhalált előidéző okok?
Nem ennek semmi köze a bölcsőhalálhoz.
De mitől nem kapott levegőt? Lehet csak félre nyelt nem?
Sajnállak,de nyugodj meg nekünk is voltak ilyen produkciok ennyi hónaposan tudom mit érzel :((((
A bölcsőhalál okát az orvosok sem tudják.
Ami veletek történt, annak ehhez semmi köze.
Nyugi, ilyet majdnem minden gyerek produkál. :) Az enyém kb 4 hónaposan csinálta azt, hogy szopizás közben egyszer csak leállt, és olyan volt, mintha sírni kezdene, de nem jött ki hang a torkán, csak lilult. Rémisztő volt. Aztán megráztam, erre vett levegőt, és elkezdett üvölteni.
A bölcsőhalál az, amikor alvás közben elfelejt levegőt venni, nagyon-nagyon ritka dolog, az okát nem tudják, csak találgatások vannak.
Második nap voltunk otthon a babával... ültem az ágyon, kislányom mellettem feküdt... egyszer csak azt látom, hogy lilul a feje és nem kap levegőt... kissebb pánikroham jött rám, de gyorsan felemeltem, vállra dobtam, huzigáltam a haját, hogy felsírjon... nagyon ijesztő volt, de mint kiderült, sajnos a nagyon pici babáknál ez előfordul, mert ha kibukják a tejet, azzal néha nem tudnak mit kezdeni... na onnantól kezdve hason altattuk a lányunkat és általában hasra tettem, csak ritkán a hátára... még néhányszor előfordult hasonló jelenet, de akkor már nem ijedtünk meg annyira... talán másfél-két hónapos lehetett, amikor ezt kinőtte... de addig egy percre sem hagytuk magára ez miatt...
Ja, és ennek nincs köze a bölcsőhalálhoz... én úgy tudom, ha a babának leáll a légzése - ez álalában este, álmában történik - azt nevezik bölcsőhalálnak... de remélem nem tudjuk meg pontosan mi is az!!!!!!
nem, bölcsőhalál az egy hirtelen bekövetkező halál amire nem találják az okot.
Ami veletek történt annak semmi köze a bölcsőhalálhoz! fél óráig büfiztesd, a kiságy lábai alá tegyél könyvet a fejénél, az oldalán altasd hátát kitámasztva egy felgöngyölt pokróccal, használjatok légzésfigyelőt
bölcsőhalál: dohányzó, alkoholt fogyasztó szülők, túlfűtött szoba, nem megfelelő szociális körülmények, hason altatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!