Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik ismerik az Aviva-könyveke...

Akik ismerik az Aviva-könyveket (vagy módszert)! A menstruációt meghozó és az ovulációt előidéző gyakorlatok nagyon különböznek?

Figyelt kérdés
2 éve tanultam meg könyvből a tornát az 1-es könyvből a ciklusom rendezésére. Most 2. babát szeretnénk, de nincs pém, mert szoptatom a 7 hós babánkat. Elég, ha az 1-es könyv gyakolatait csinálom, vagy vegyem meg a 2-es könyvet? Nincs meg valakinek pdf-ben?
2009. aug. 31. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Az I.-es kötetben le van írva a ovulációt előidéző gyakorlat hasonlata...Úgy értem, hogy majdnem ugyanaz,de egy kicsit mégis különbözik. Ha elolvasod a könyvet megtalálod. Különböző számú gyakorlatokat kell megcsinálni egymás után.Tehát nem az összeset. De le van írva. Én mikor azt megcsináltam a következő hónapban pozitívat teszteltem. Sok sikert neked!!!
2009. szept. 2. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Könyvtárban nézd meg. Szerintem segít az I. kötetben lévő is. Azt viszont nem tudom, hogy a szopira milyen hatása lesz, úgy gondolom, hogy lehet csökkenti a tej mennyiségét, de ezt nem tudom.
2009. dec. 14. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Idézek a II.könyvből (15.oldal): "Az ovuláció serkentésére is, mint minden női problémára az Egyszerű Módszer 18 gyakorlata ajánlott. Ez az esetek 80-90%-ában sikeres. Amennyiben nincs eredmény, akkor a 18 gyakorlat mellett végezzük el az Ouláciuós gyakorlatokat is." Szerintem nem kell a II. kötet, de a döntés a tiéd.
2009. dec. 14. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Ovulációhiány esetén a gyakorlatokat a menstruáció 3. napjától kell elkezdeni. A 14. napig az Egyszerű Módszer 18 gyakorlatát végezzük (30 perc) heti kétszer, vagy kétnaponként (időnktől függően). A 14. nap után a vérkeringés és a hormonszint megtartása érdekében tovább kell folytatni a gyakorlatokat. Végezzük el az Ovulációs gyakorlatokat hetenként kétszer vagy kétnaponként. Ha még nem ismered az Ovulációs gyakorlatokat, akkor az egyszerűbb, nem meghozó jellegű gyakorlatokat végezd, ilyen az Egyszerű Módszerből a 4-es, az 5-ös, a 6-os, a 8-as, a 10-es, a 11-es, a 13-as és a Rövidített Módszerből az 1-es.

Heti kétszeri gyakorlatozástól megszűnik az indokolatlan tejelválasztás (galactorrhea), a szülés utáni tejelválasztás viszont növekszik.

2009. dec. 14. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!