Ezek a teák befolyásolják a menstruációt?
Hát úgy képzeld el, hogy én is ugyanígy jártam, mint te! Én a palástfűteát ittam akkor ovu után, ami bekavart.
Ugyanaz volt, amit te leírtál. Azután el is dobtam és többet semmit nem iszom és nem szedek! Azóta minden okés velem. Szerintem dobd el te is, jobban jársz.
Második vagyok:
Nekem elég volt 1 ciklus is, hogy rájöjjek, a tea kavart. Mert előtte és utána is már minden rendben volt.
15:38-as vagyok:
A cickafarkkal nekem sem volt gondom, csak a palástfűvel. De a cickára meg nincs szükségem, mert mindig van pém.
Palástot meg nem iszom többé.
a cickafark és a palástfü hatása nem ugyanaz kedves akárhányadik válaszolo!a palástfü valoban segit enyhiteni a mensi görcsöket,mert lazitja a medence izmait,tehát lehetséges.
másrészt,én 1 hónapja iszom öket,cickafarkfüvet pé-ig ittam,böven lett is tojásfehérjés nyákom,annyi mint még soha,aztán utánna palástfüvet ittam,hogy ezeknek köszönhetem-e vagy sem 8 hónapos probalkozás után terhes lettem.a hőm olyan volt ebben a hónapban mintha a tankönyvböl másoltam volna,ÉS BABA LETT!!!
szóval én pozitiv példa vagyok,nekem ugy néz ki bevált.
én kellemesen csalódtam bennük,szerintem jó hatással vannak ránk.de te döntöd el iszod-e tovább,sok sikert
Nekem nem kavart be. Amit észrevettem, hogy a szuper tojásfehérjés folyásom átment krémesbe, ami nekem nem tetszik. 2 hónapig ittam a két teát. A 2. hónapban tankönyvszerűen alakult a görbém! De sajna nem lett baba.
ebben a hónapban abbahagytam, mert a tojcsis folyás sokkal jobb, mint a krémes. A görbém viszont nem olyan szép, hiszen a 3.dpo-n lesett a hőm, s most, a 4.dpo-n is lent maradt. Igaz a coverline fölött van még.
Most nem tudom, hogy mi legyen. Inkább a szép görbe és kevésbé jó folyás vagy inkább a termékenyebb folyás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!