Ezek a teák befolyásolják a menstruációt?
17,12-es vagyok.
Én az is hallottam, hogy a túl rövid menzesz sem jelent jót, hiszen ha alig vérzel, akkor alig szakad le a méhnyálkahártyád, ami jelezheti azt is, hogy túl vékony a méhed fala, ahová nem tud beágyazódni a megtermékenyített petesejt!
Tehát, neked lehet, hogy jót tesz a tea, hiszen van normális menzeszed! Nálad ezt tette rendbe a tea.
Én a tojcsis folyás hiánya miatt hagytam abba, mint írtam. s olvasom, te is ezt hiányolod. Nem tudom, hogy mit kéne inni. Voltam nőgyógyásznál, rákérdeztem a teákra. Azt mondta, hogy nem árt, de azt nem tudja, hogy használ-e egyáltalán.
Én mindenesetre abbahagytam, mert hiányzik a tojcsis folyás :)
A cicka a peteérést, a palástfű a beágyazódást segíti. Ennyit tudok.
És az a vérzés,ami legutóbb volt, annyira sok volt, vagy csak a te mércédhez mérve volt sok? Most utánaolvastam, hogy túl sokáig szedett fogamzásgátlótól is lehet a kevés, rövid menzesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!