A védőnőnél a babakocsit miért nem lehet bevinni?
És miert van az hogyha már be nem vihetem de ha ellopjak felelosseget mar senki sem vallal?
Jelzem,kivan irva hogy nem vallalnak felelosseget a kint hagyott targyakert,viszont be meg nem vihetem a kocsit. Kint kell a varoba hagyni.
(Az egyik anyukanak elis loptak a babakocsijat amig bent volt a picivel!)
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Főkepp azokra lennek kivancsi akik tobb szaz ezer ft os vadiuj babakocsival jelennek meg es hagyjak kint
Nálunk is belehet vinni én se hagynám kinnt utába ki fizeti ki a drága babakocsit?
Félnek hogy felkell mosni? :D
Nálunk a rendelő épületébe sem lehet bevinnia babakocsit, nemhogy a rendelőbe. Kint kell hagyni az udvaron.
Engem mondjuk nem érint, mert kijött mindig az orvos és a védőnő is, de ha be kellett volna vinnem, biztosan autóval vittem volna.
13-as!
Hát igen, az nem érdekli őket sajnos. Persze itt is ki van írva, hogy felelősséget nem vállalnak.
12-es vagyok.
Amiért a biciklidet sem viszed be a boltba, postára, orvosi rendelőbe.
Kérj meg valakit hogy figyeljen a te drága babakocsidra, vagy tegyél rá biciklizárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!