Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A védőnőnél a babakocsit...

A védőnőnél a babakocsit miért nem lehet bevinni?

Figyelt kérdés

És miert van az hogyha már be nem vihetem de ha ellopjak felelosseget mar senki sem vallal?

Jelzem,kivan irva hogy nem vallalnak felelosseget a kint hagyott targyakert,viszont be meg nem vihetem a kocsit. Kint kell a varoba hagyni.

(Az egyik anyukanak elis loptak a babakocsijat amig bent volt a picivel!)

Ti ezt hogy oldjátok meg?

Főkepp azokra lennek kivancsi akik tobb szaz ezer ft os vadiuj babakocsival jelennek meg es hagyjak kint

2022. dec. 13. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

Nálunk is belehet vinni én se hagynám kinnt utába ki fizeti ki a drága babakocsit?

Félnek hogy felkell mosni? :D

2022. dec. 13. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk a rendelő épületébe sem lehet bevinnia babakocsit, nemhogy a rendelőbe. Kint kell hagyni az udvaron.

Engem mondjuk nem érint, mert kijött mindig az orvos és a védőnő is, de ha be kellett volna vinnem, biztosan autóval vittem volna.

2022. dec. 13. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
És akinek nincs autója?
2022. dec. 13. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

13-as!

Hát igen, az nem érdekli őket sajnos. Persze itt is ki van írva, hogy felelősséget nem vállalnak.

12-es vagyok.

2022. dec. 13. 20:03
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk be lehet vinni. Mondjuk nincs előtér, az utcán meg mégsem hagyhatja az ember. Nem szokott sok anyuka bent lenni, mert mindenki időpontra megy. Persze van vmikor csúszás, de akkor is csak páran szoktunk ott lenni.
2022. dec. 13. 20:05
 16/18 anonim ***** válasza:
41%

Amiért a biciklidet sem viszed be a boltba, postára, orvosi rendelőbe.

Kérj meg valakit hogy figyeljen a te drága babakocsidra, vagy tegyél rá biciklizárat.

2022. dec. 13. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Felénk falun a Covid óta van ez kiírva. Mert ugye a vírus rátapad a szövetre, aztán onnan átugorhat a székre, a székről pedig bárkire. (ugye amikor elkezdődött a Covid hiszti, akkor is azt mondták, hogy hazaérkezés után azonnal az ajtóban vetkőzz le és fertőtleníts le mindent)
2022. dec. 13. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mindenki kint hagyja a váróban, én is ott hagytam, ha babakocsival voltam. Ha aggódsz érte, akkor meg lehet kérni az utánad következőd, hogy tartsa szemmel vagy le/összelakatolod a kerekeit, hogy nehezebb legyen lenyúlni. Ha ezek nem működnek, akkor rakhatod hordozóba is a babát, mi általában úgy megyünk, hogy rám van kötve, mert busszal így kényelmesebb.
2022. dec. 14. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!