Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák tényleg nem lehet...

Anyukák tényleg nem lehet bevinni babakocsit a Lidlbe meg a Pennybe? és a tesco?

Figyelt kérdés
valaki mondta és utolag visszagondolva tényleg nem is látok ott babakocsit..
2010. jún. 3. 08:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szia!Ez hülyeség..Akkor mivel mennél?Mi mindig azzal jártunk..Menjetek nyugodtan!
2010. jún. 3. 08:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Lidlben és tescoban pont egy hete voltunk babakocsival. Próbálnák meg nem megengedni.... akkora balhét csinálnék, hogy ihaj!
2010. jún. 3. 08:40
 3/16 anonim ***** válasza:

Szerintem be lehet vinni, csak nincs kosár és a babakocsit és a bevásárlókocsit szinte lehetetlen egyszerre tolni.

Én be szoktam menni, csak a kezembe fogom amit venni szeretnék.

2010. jún. 3. 08:41
 4/16 A kérdező kommentje:
:))))) akkor jo. mert jövö honapban szülök és nem tudok vezetni csak a babakocsival tudnék menni a városba.. mennyi idös volt a babátok mikor elöször vittétek boltba?
2010. jún. 3. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, 4 hetes volt, amikor először beugrottunk a kisboltba a babakocsival. Nálunk a kis CBA-ban egyébként a sok babakocsis miatt le is szerelték a bejáratnál lévő lengedező műanyag lapocskákat (tudod, ami alatt át kell tolni sok helyen a bevásárló kocsit).
2010. jún. 3. 08:44
 6/16 anonim ***** válasza:
Hallottam olyat én is hogy volt ahol nem akarták beengedni anyukát a babakocsival. De inkább az a jellemzőbb, hogy akadályoztatva vagyunk babakocsival.... :( Nálunk a Tesco Expresszbe csak a kijáraton férek be a babakocsival... és a legtöbb helyen nagyon nehéz és szűkös. :( Nagy, mózeskosaras, 4 kerekű kocsival jóformán nem is lehet közlekedni. :( Mi ezért cseréltük le nagyon gyorsan kisebb és könnyebb, jobban jobban irányítható sportkocsira
2010. jún. 3. 08:48
 7/16 anonim ***** válasza:

Én járok Pennybe és Lidlbe is, igaz nem tudom tolni a bevásárló kocsit és a babakocsit egyszerre, de a babakocsi aljába pakolom az árut. Még senki nem szólt, hogy nem mehetek be, de szerintem nem is szólhat. Hagyjam kint a baát addig vagy hogy gondolnák?

Én 4 hetesen vittem boltba először a kislányom.

2010. jún. 3. 08:50
 8/16 anonim ***** válasza:
Segítségem nem volt ezért el kellett mennem bevásárolni már 2 hetes korában nem aggódtam mert jól felöltöztettem vigyáztam rá.Ami rossz volt hogy egy nő hangosan megszólt sok ember elött "nem félek-e hogy beköpik a gyerekemet"??Annyira kellemetlen volt és majdnem sírva fakadtam én visszakérdeztem hogy bevásárolna-e helyettem??
2010. jún. 3. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:
én a tescoba járok és babakocsival!! be lehet vinni. én 2hetesen vittem először, mert rá voltam kényszerülve, hogy bevásároljak. nincs segítségem.
2010. jún. 3. 08:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi is olyan 4-5 hetesen voltunk először boltban! Én nem találkoztam még olyannal, hogy nem akartak volna beengedni. Viszont amit nagyon útálok, hogy egyes boltokban a biztonsági őr, folyamatosan a nyomunkban van! Pedig nem úgy nézünk ki, mint aki rászorulna, hogy fizetés nélkül szerezzen be dolgokat, de én nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy a babakocsis emberre különös figyelmet szentelnek, mert az biztos el fog dugni egy-két árut a babakocsiban... :(
2010. jún. 3. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!