A védőnőnél a babakocsit miért nem lehet bevinni?
És miert van az hogyha már be nem vihetem de ha ellopjak felelosseget mar senki sem vallal?
Jelzem,kivan irva hogy nem vallalnak felelosseget a kint hagyott targyakert,viszont be meg nem vihetem a kocsit. Kint kell a varoba hagyni.
(Az egyik anyukanak elis loptak a babakocsijat amig bent volt a picivel!)
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Főkepp azokra lennek kivancsi akik tobb szaz ezer ft os vadiuj babakocsival jelennek meg es hagyjak kint
Nálunk van előtér ahol hagyni lehet a babakocsit
Egyébként ha valamiért nem tudtunk babakocsival akkor kocsi. Megkertem valakit vigyen el ha a párom nem ért rá.
Nalunk se az utcan kell hagyni
De amig bent vagyok a picibel a varobol barki eltolhatja
Mondanám neki hogy nyitva hagyom az ajtót hogy lássam a kocsit viszont akkor nem vetkőztetem le a kicsit ha bejön a hideg.
Választhat 🤔
Ez szerintem mindenhol így van hogy a váróban kell hagyni vagy előtérben. Főleg mikor bent van néha 5-6 anyuka a picivel el se férnénk ha mindenkinek bent lenne a babakocsi
Orvosirendelőbe se lehet bevinni nálunk csak az előtérbe.
Őszintén nekem ez meg sem fordult a fejemben hogy bevigyem, főleg amilyen saras, mocskos most q babakocsi kereke stb 😅
Mondanám, hogy ha nem fér bele, hogy ellopják, vegyél olcsóbbat. ;)
Nem olcsó kocsit vettünk, de egyszer se fordult meg a fejemben, hogy elviszik, míg bemegyek. Kabátot is kint hagytuk. Egyedül táskát vittem be.
Nem jartam pórul.
Mi mindig bevittük
Be van kamerázva a váró de még így is loptak el babakocsit
5-6 anyuka meg minek van ott ha elvileg mindenki időpontra megy?
Nálunk 2 védőnő van
Területileg vannak osztva a kismamák hozzájuk így nálunk is van hogy egyszerre több anyuka van ott. Főleg ha csúsznak időben, de szerdánként az oltás is a babáknak a védőnőnél van, oda jön a gyerekorvos, mindenki jön időpontra egymás után, néha úgy feltorlódnak át anyukák, mert van aki hamarabb, van aki később jön stb...
De nálunk se lehet bevinni , csak az előtérben lehet hagyni.
De ez nekem is "természetes" .
Soha nem gondoltam rá hogy bevigyem.
Nálunk a bejárati ajtó előtt kell hagyni kint, a folyosón igazából nem fér el.
Ennek ellenére néhány anyuka behozza, nekik nem szoktak szólni, viszont úgy tényleg alig lehet közlekedni, és ez így nem szerencsés a kiskölkök után rohangászó szülőknek.
"Mondanám neki hogy nyitva hagyom az ajtót hogy lássam a kocsit viszont akkor nem vetkőztetem le a kicsit ha bejön a hideg.Választhat 🤔"
Hja, jól kiszursz vele. A te gyereked, nem az övé, neki csak a munkája megnezni, de a te erdeked.
Drága kérdező, biciklit se lehet bevinni a rendelobe, se autót. Megkered az egyik ott lévő anyukát, hogy figyeljen a draga babakocsidra, amíg bent vagy a gyerekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!