Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell/lehet megtanítani...

Hogy kell/lehet megtanítani elaludni egy 8 hós babát?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy meg kell tanulnia, a babák nem tudnak elaludni, de hogy tanítsam meg? Kézben sétálgatva alszik el.
2010. szept. 30. 20:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz eldönteni, hogy legyen. Van aki azt mondja, hogy majd kialakul, nem kell erőltetni, végül még elbírom, de már kezd nehéz lenni, fáj a karom, hátam, derekam időnként. Nem akarok neki rosszat sem így, sem úgy. Nem akarom sírni hagyni sem, hogy úgysem fog rá emlékezni, de én igen. De időnként amikor még kézben sem tud aludni, csak nyűglődik, akkor már ki vagyok borulva, akkor sírni tudnék.
2010. szept. 30. 22:16
 12/13 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni, hogy mikor írtad ezt a kérdést? Azóta hogy alszik a kisbabád? Kislányom 9 hónapos, hasonló gondokkal küszködöm...
2011. ápr. 15. 12:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit javult a helyzet, 14,5 hós most. Nappal 1-2-szer alszik még. Délelőtt viszem sétálni, akkor gond nélkül elalszik a babakocsiban. Délután többször volt, hogy nem akart elaludni, de ilyenkor a fürdésre már hulla fáradt (mint ma is). Este melléfekszem a nagyágyon és úgy alszik el, kb. fél óra alatt, ilyenkor issza meg a tápszerét is. Már nem reklamál, helyezkedik, a lábát kell birizgálni, de aztán alszik. Én feladtam, hogy leteszem és alszik, majd idővel, az is menni fog. Autóban is szépen elalszik újra. Igazán csak délután kell cipelgetni, hogy aludjon, de ahogy írtam, elég nehéz menet, mert mindent kitalál, hogy ne aludjon el, de ha elalszik, akkor képes 2-2,5 órát is aludni. Ja, sétánál kicsit nézelődik, majd olyan rész felé tolom, ahol nem sok nézelődni valója van, nincsenek autók és van egy zene, amit ilyenkor bekapcsolok neki a telómon, meg ahol rázósabb a járda, arra tolom. Szinte azonnal elalszik.
2011. ápr. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!