Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek 5-6-kor ébred a...

Mindenkinek 5-6-kor ébred a babája?

Figyelt kérdés
Este 6-7 körül el szokott aludni, de reggel már 5-kor fent van. Sehogyan sem tudom vissza altatni, pedig én még úgy aludnék egy órácskát.aztán 8-9-kor megint vissza alszik, de én ilyenkor már nem tudok aludni. Másoknak is ilyen hajnalban ébredő a babájuk?
2008. dec. 25. 08:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi este 7-kor fekszünk le, és bizony 5 óra körül megébred. Szerencsére vissza tudom altatni (legalábbis eddig), de van, hogy fél órába is beletelik. Reggel 7-kor reggelizünk, addig alhat... :)Sajnos én sem tudok mindig visszaaludni. Tarts ki, előbb-utóbb rá lehet szoktatni, hogy lekösse magát, amig fel nem ébredsz!
2008. dec. 25. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
en lefekszem este 10-orakor es felkelek 5-orakort eleg szomoru mert nm tudok visza aludni.
2008. dec. 25. 09:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor azt jelenti,hogy ez normális, csak még nagyon picik vagyunk. 3 hónapos.
2008. dec. 25. 09:07
 4/7 anonim ***** válasza:
AZ ÉN LÁNYOM ESTE 9-TŐL REGGEL7-30-IG ALSZIK!
2008. dec. 25. 12:49
 5/7 anonim ***** válasza:
En babam is koran kel.Majd egyszer tul leszunk ezen a nehezsegeken".Kitartas!
2008. dec. 25. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Mintha csak magamat hallanám, nálunk is pont ez van.
2008. dec. 25. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem tudnád kicsit később letenni aludni?Hátha az segítene...habár,az én kisfiam,aki eddig reggel 7-8-ig aludt este 9-től(7.5 hós)mostanában 5 körül felébred,mert éhes.Eszik,aztán 9-ig alszik tovább.2 gyerekes anyuka
2008. dec. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!