Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A foga miatt sírhat álmában a...

A foga miatt sírhat álmában a babám? Nem ébred föl, csak keservesen sír.

Figyelt kérdés

3. éjszaka telt el úgy, hogy fél-másfél óránként keltünk babához. Annyira sír, hogy alig tudjuk megvígasztalni.A cici se mindig jó. Hajnalban adtam neki nurofent, azután aludt. Akkor csak a foga lehet, nem?

Viburcol kúpot is kapott esténként, mégis. Ezek szerint nekünk hatástalan. Pedig eddig hatásosnak véltem, már 6-7 alkalommal adtam neki korábban.

A ti babátok is ennyire sír a foga miatt??

2010. szept. 29. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
szia.az én lányom is pár napja olyan hajnali 3 körül felkell és hangos dumálásba kezd.nem sír...olyan nyöszögös is meg nem is.igaz én még nem adtam neki semmit néha kennem neki dentinoxal de amugy én semmit nem láttok az ínyén de már itt lenne az ideje h kibujjanak azok a fogacskák elmúlt 7 hónapos...esetleg próbáljátok meg a nurofent hátha az beválik...
2010. szept. 29. 14:51
 2/9 pomat ***** válasza:

Lehet a foga is, és ha nagyon zavarja az alvásban próbáld meg a Viburcol homeopátiás kúpot, ami nálunk ilyen helyzetre bevált.

De lehet hogy valami más élmánye volt és álmodik. Nem megy a tv mikor ő is ott van??? Megzavarhatják képek, új testi élmények, sok mozgás, bármi igazából. De a foga a legvalószínűbb:-)

2010. szept. 29. 15:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor csinálta ezt, amikor a legelső foga jött. Álmában felsírt félóránként, hiába vettem magam mellé, az sem volt jó. Én is Nurofent adtam neki, akkor jobb lett. Szerencsére a többi foga nem viselte meg így.
2010. szept. 29. 20:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Az én babámnak sincs még egy foga sem. Nálatok sokáig tartott ez a sírós-éjszakázós időszak? Amíg ki nem bújik a foga addig ez lesz? Már előre utálom az estét, remélem ma alszunk egy kicsit.azért a nurofen készenlétben van meg dentinoxal kenem az ínyét.

köszi az eddigi válaszokat!

2010. szept. 29. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a foga fájna akkor felkelne.Az én fiamnak ha a foga fáj felek sír és az úját a szájába veszi.

Nem lehet,hogy "csak" rosszat álmodik?!

Legközelebb ha sírdogál álmában,csak menny be hozzá,óvatosan simogasd meg a hátát,és nagyon halkan dúdolgass neki,de csak óvatosan nehogy felriadjon!

2010. okt. 1. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:

A "cici se jó" csak a nagyon durva fogzós napokon volt nálunk (első metszők). 2-3 ilyen nap volt egyszerre max, utána kint a fog. Ilyenkor napközben is ordított vagy ha jobban volt cicizett vagy nurofennel aludt....

A sűrű kelés még akkor is megmaradt fogzáskor, amikor napközben szinte észre sem lehet venni hogy bármi van.

2010. okt. 1. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem 19 hónapos, minden éjjel felsír 2x-3x pár hét szüneten kívül a születése óta. :/ Biztos, hogy most nem fogzik, már van 16 foga.
2010. okt. 1. 16:56
 8/9 anonim ***** válasza:
6 hónapos a kisfiam és én is a fogára gyanakodtam, de aztán kiderül, hogy a torka piros :( Nem ébredt fel, csak nyűgösködött, előtte ez nem fordult elő. Sajnos a környezetemben sok a beteg pici baba, a gyerekorvos szerint is itt az első hullám...
2010. okt. 1. 18:03
 9/9 A kérdező kommentje:

gondolod, hogy azért sír éjjelente, mert fáj a torka? mert én is elvittem dokihoz kedden (nyirokcsomó miatt) és kicsit vírusos hólyagos volt a torkincája. de mivel szopizik is így csak cebiont kell adjak neki.

nappal semmi baja, nem is nyűgös.

2010. okt. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!