A foga miatt sírhat álmában a babám? Nem ébred föl, csak keservesen sír.
3. éjszaka telt el úgy, hogy fél-másfél óránként keltünk babához. Annyira sír, hogy alig tudjuk megvígasztalni.A cici se mindig jó. Hajnalban adtam neki nurofent, azután aludt. Akkor csak a foga lehet, nem?
Viburcol kúpot is kapott esténként, mégis. Ezek szerint nekünk hatástalan. Pedig eddig hatásosnak véltem, már 6-7 alkalommal adtam neki korábban.
A ti babátok is ennyire sír a foga miatt??
Lehet a foga is, és ha nagyon zavarja az alvásban próbáld meg a Viburcol homeopátiás kúpot, ami nálunk ilyen helyzetre bevált.
De lehet hogy valami más élmánye volt és álmodik. Nem megy a tv mikor ő is ott van??? Megzavarhatják képek, új testi élmények, sok mozgás, bármi igazából. De a foga a legvalószínűbb:-)
Az én babámnak sincs még egy foga sem. Nálatok sokáig tartott ez a sírós-éjszakázós időszak? Amíg ki nem bújik a foga addig ez lesz? Már előre utálom az estét, remélem ma alszunk egy kicsit.azért a nurofen készenlétben van meg dentinoxal kenem az ínyét.
köszi az eddigi válaszokat!
Szerintem ha a foga fájna akkor felkelne.Az én fiamnak ha a foga fáj felek sír és az úját a szájába veszi.
Nem lehet,hogy "csak" rosszat álmodik?!
Legközelebb ha sírdogál álmában,csak menny be hozzá,óvatosan simogasd meg a hátát,és nagyon halkan dúdolgass neki,de csak óvatosan nehogy felriadjon!
A "cici se jó" csak a nagyon durva fogzós napokon volt nálunk (első metszők). 2-3 ilyen nap volt egyszerre max, utána kint a fog. Ilyenkor napközben is ordított vagy ha jobban volt cicizett vagy nurofennel aludt....
A sűrű kelés még akkor is megmaradt fogzáskor, amikor napközben szinte észre sem lehet venni hogy bármi van.
gondolod, hogy azért sír éjjelente, mert fáj a torka? mert én is elvittem dokihoz kedden (nyirokcsomó miatt) és kicsit vírusos hólyagos volt a torkincája. de mivel szopizik is így csak cebiont kell adjak neki.
nappal semmi baja, nem is nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!