Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 honapos fiam miert sir...

8 honapos fiam miert sir álmában? Olyan keservesen hogy nem birom hallgatni és felveszem, pedig alszik

Figyelt kérdés
néha meg csak felsir és csend van.probalom a fogzáshoz kötni,4 van és eddig mintha akkor sirt volna de most még nem látom,másik tippem hogy vacsira néha kap tejet tartalmazo pépet,bár nincs kiütése de lehet hogy csikarja a pocoját?
2010. jún. 9. 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
vagy lehet h csak rosszat álmodik:(
2010. jún. 9. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is csinál néha ilyet, én annak tudom be, hogy rosszat álmodik. De ne vedd fel! Én úgy szoktam, hogy simogatom, és halkan nyugtatom szavakkal. Abba szokta hagyni.
2010. jún. 9. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém 7 hónapos, és egy hete ugyanezt csinálja. Már totál kétségbe estem! Mondjuk kijött az 5. foga, meg gondolok arra, hogy elkezdődött a szeparációs szorongás, esetleg az uzsonna kiváltása miatt újra fájhat a pocak. Én is felveszem, mert nem nyugszik meg, ha csak simogatom, még jobban sír. Ha felveszem 10 mp alatt visszaalszik, de ezt fél óránként - óránként csinálja.
2010. jún. 9. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!