8 honapos fiam miert sir álmában? Olyan keservesen hogy nem birom hallgatni és felveszem, pedig alszik
Figyelt kérdés
néha meg csak felsir és csend van.probalom a fogzáshoz kötni,4 van és eddig mintha akkor sirt volna de most még nem látom,másik tippem hogy vacsira néha kap tejet tartalmazo pépet,bár nincs kiütése de lehet hogy csikarja a pocoját?2010. jún. 9. 08:28
1/3 anonim válasza:
vagy lehet h csak rosszat álmodik:(
2/3 anonim válasza:
Nekem is csinál néha ilyet, én annak tudom be, hogy rosszat álmodik. De ne vedd fel! Én úgy szoktam, hogy simogatom, és halkan nyugtatom szavakkal. Abba szokta hagyni.
3/3 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos, és egy hete ugyanezt csinálja. Már totál kétségbe estem! Mondjuk kijött az 5. foga, meg gondolok arra, hogy elkezdődött a szeparációs szorongás, esetleg az uzsonna kiváltása miatt újra fájhat a pocak. Én is felveszem, mert nem nyugszik meg, ha csak simogatom, még jobban sír. Ha felveszem 10 mp alatt visszaalszik, de ezt fél óránként - óránként csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!