Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem bírom már ezt a bizonytala...

Nem bírom már ezt a bizonytalanságot, gondolkodnátok együtt velem?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy vállaljuk-e a második babát,vagy majd pár év múlva.

Most 14 hónapos a fiam,és ha most akarjuk,akkor ez a legutolsó hónap, hogy megpróbáljuk,hogy a gyedem maradjon a régi,ne legyen kevesebb.

Attól tartok, hogy sokkal nehezebb lenne most mint később egy nagyobb gyerek mellett babázni,félek, hogy később már nem lesz rá lehetőségünk,mert bizonytalan a jövő.Kis lakásunk van,hogy elférünk-e,mert nincs pénzünk nagyobbra.Sok-sok minden jár még a fejemben,ami miatt nem tudom eldönteni.Már ott tartok,hogy megpróbáljuk,és ha összejön elsőre, akkor így kelett lennie,ha nem akkor majd lesz egyszer valahogy.De hát ez is egy döntés:)Segítsetek gondolkodi, se éjjelem se nappalom a gondolataim miatt.

2010. szept. 29. 13:35
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
őszintén sajnálom, pedig nagyon drukkoltam, hogy sikerüljön, azért fel a fejjel. Nálunk is elég aggasztó a helyzet. A fiam elmúlt 3 éves. Nem akartam nagy korkülönbséget, de nem jött össze a kistesó. Most meg munka nélkül vagyok, s így nem akarom bevállalni, pedig eléggé sürget mostmár az idő is (szocpol miatt)
2010. okt. 25. 20:07
 42/46 A kérdező kommentje:
Akkor nálatok is zajlik az élet.De még van időd a 8 évből?Nem vettek vissza gyed után?
2010. okt. 25. 20:20
 43/46 anonim ***** válasza:
nincs 8 évem, mert a fiam már megvolt, amikor felvettük a hitelt, tehát csak 4 évet kaptam, abból meg már lejárt 2,5. Határozott szerződésem volt, amikor született a fiam, rá egy évre megszűnt a munkaviszonyom, azóta meg nem találtam munkát csak szezonmunkát.
2010. nov. 10. 17:47
 44/46 A kérdező kommentje:

Sajnálom, elszomorító milyen kilátástalan a helyzet a gyed után, rám is hasonló vár, de bízom benne,hogy valamit csak találok.Kisvárosban élek, itt egy nagy cégnél dolgoztam irodán, de sok kismama van abból az évből, nem hinném hogy mindet visszaveszik.

2,5 év még sok idő.Próbálkoztok vele?Mi megpróbáltuk most is:)

2010. nov. 10. 20:07
 45/46 A kérdező kommentje:
Visszaolvastam, így értelmetlen a kérdés.Kívánom,hogy mihamarabb találj egy jó munkát, hogy babázhass újra:)
2010. nov. 10. 20:09
 46/46 anonim ***** válasza:

szia!

köszönöm szépen a kívánságokat én is hasonlókat kívánok neked!

2010. nov. 12. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!