Nem bírom már ezt a bizonytalanságot, gondolkodnátok együtt velem?
Nem tudom eldönteni, hogy vállaljuk-e a második babát,vagy majd pár év múlva.
Most 14 hónapos a fiam,és ha most akarjuk,akkor ez a legutolsó hónap, hogy megpróbáljuk,hogy a gyedem maradjon a régi,ne legyen kevesebb.
Attól tartok, hogy sokkal nehezebb lenne most mint később egy nagyobb gyerek mellett babázni,félek, hogy később már nem lesz rá lehetőségünk,mert bizonytalan a jövő.Kis lakásunk van,hogy elférünk-e,mert nincs pénzünk nagyobbra.Sok-sok minden jár még a fejemben,ami miatt nem tudom eldönteni.Már ott tartok,hogy megpróbáljuk,és ha összejön elsőre, akkor így kelett lennie,ha nem akkor majd lesz egyszer valahogy.De hát ez is egy döntés:)Segítsetek gondolkodi, se éjjelem se nappalom a gondolataim miatt.
Sajnálom, elszomorító milyen kilátástalan a helyzet a gyed után, rám is hasonló vár, de bízom benne,hogy valamit csak találok.Kisvárosban élek, itt egy nagy cégnél dolgoztam irodán, de sok kismama van abból az évből, nem hinném hogy mindet visszaveszik.
2,5 év még sok idő.Próbálkoztok vele?Mi megpróbáltuk most is:)
szia!
köszönöm szépen a kívánságokat én is hasonlókat kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!