Nem bírom már ezt a bizonytalanságot, gondolkodnátok együtt velem?
Nem tudom eldönteni, hogy vállaljuk-e a második babát,vagy majd pár év múlva.
Most 14 hónapos a fiam,és ha most akarjuk,akkor ez a legutolsó hónap, hogy megpróbáljuk,hogy a gyedem maradjon a régi,ne legyen kevesebb.
Attól tartok, hogy sokkal nehezebb lenne most mint később egy nagyobb gyerek mellett babázni,félek, hogy később már nem lesz rá lehetőségünk,mert bizonytalan a jövő.Kis lakásunk van,hogy elférünk-e,mert nincs pénzünk nagyobbra.Sok-sok minden jár még a fejemben,ami miatt nem tudom eldönteni.Már ott tartok,hogy megpróbáljuk,és ha összejön elsőre, akkor így kelett lennie,ha nem akkor majd lesz egyszer valahogy.De hát ez is egy döntés:)Segítsetek gondolkodi, se éjjelem se nappalom a gondolataim miatt.
hiába döntöd el, hogy most gyereket akarsz, tudod jól, hogy nem mindig az van amit mi szeretnénk:)))
nem kell ezen annyit agyalni, ha szeretnétek gyereket jobb szinte egyszerre letudni a kettőt! Gondolj bele, most visszamennél majd dolgozni, aztán újra belefogni ebbe az egészbe... sokkal jobb most még melegében.
Nem hiába agitálok emellett: 14 hónapos a lányom és 1 hónap múlva születik a fiam:DDD
de én nagyon örülök hogy így alakult, mert bár nagyon nehéz lesz az elején, de a tesóknak is sokkal jobb lesz 1-2 év múlva.
14:09-es!
Egyetértek veled.
Mi is így gondoltuk, és nem bántuk meg.Most a lányom ovis, a kicsi 2 éves lesz, egyre inkább eljátszanak együtt.
Csakis emelett tudok "kampányolni".
"a jobb lesz letudni a kettőt"-számomra oylan vissazaszító
A gyerekeket nem letudni kell, hanem akarni.
Elő van írva valahol, hogy x idő alatt meghatározoptt számú gyereket kell szülni?
Akarsz még egyet most: szülj
Nem vagy benn biztos: várj
Na játszópajtást szülj a nagynak, hanem testvért.
előz
ja és gyrekekk max kicsinek játszanak együtt, ha éppen nem tépik egymást
Később mindegyiknek kialakul a baráti köre, attól mert valakinek 5-6 évvel vagy többel fiaatalabb a testvére, még ugyanúgy vannak barátai, haverjai.
Nem elárvult egyke aki a sarokban ül és pityereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!