Nem bírom már ezt a bizonytalanságot, gondolkodnátok együtt velem?
Nem tudom eldönteni, hogy vállaljuk-e a második babát,vagy majd pár év múlva.
Most 14 hónapos a fiam,és ha most akarjuk,akkor ez a legutolsó hónap, hogy megpróbáljuk,hogy a gyedem maradjon a régi,ne legyen kevesebb.
Attól tartok, hogy sokkal nehezebb lenne most mint később egy nagyobb gyerek mellett babázni,félek, hogy később már nem lesz rá lehetőségünk,mert bizonytalan a jövő.Kis lakásunk van,hogy elférünk-e,mert nincs pénzünk nagyobbra.Sok-sok minden jár még a fejemben,ami miatt nem tudom eldönteni.Már ott tartok,hogy megpróbáljuk,és ha összejön elsőre, akkor így kelett lennie,ha nem akkor majd lesz egyszer valahogy.De hát ez is egy döntés:)Segítsetek gondolkodi, se éjjelem se nappalom a gondolataim miatt.
Nagyanyám mondta mindig.Az eső és a gyerek mindig jókor jön:D
Ha érdemben nem is tudok hozzászólni,legalább egy kicsit vidítalak...
Az én gyerekem 15 hónapos, szintén 28 éves vagyok, és szintén pici a (devizahiteles:(lakásunk. Jelenlegi helyzet szerint sok-sok évig nem lesz nagyobb lakásunk, házról meg lassan álmodozni sem merek. Mi is gondolkoztunk, hogy mikor legyen kistesó, és arra jutottunk, hogy most még korai, de jövőre már próbálkozunk.. :) Így nem gyed alatt fogok szülni, de sokat számít ez a néhány hónap is, mert most még nem vállalnám be a terhességet. Anyagilag mi lesz? Abba a szörnyedelmes típusba tartozom, akinek az észérv, a logika és a realitás a legutolsó szempont, amit figyelembe vesz :) Legyen szó bármi másról.Nem mondom, hogy ez a legjobb megoldás, de én ilyen vagyok..
Írd majd meg, hogyan döntöttetek! :)
szia!
én azért szorítok neked, hogy összejöjjön. Majd írj jövőhéten mi lett az eredmény.
Késik:)Egyenlőre ennnyi,hétvégén megnézem, tüneteim már vannak...
Köszi,hogy érdeklődsz:)
szia!
hétvége van. Van eredményed? Már nagyon kíváncsi vagyok.
Pénteken megjött,4 napkésés után:)
Sose késik, ezért gondolhatod, hogy beleéltem magam, úgy gondoltam, hogy hétvégén már tervezgetjük a jövőt, e helyett magam alatt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!