Szoktatok játszani a kisbabátokkal vagy felesleges?
Végigolvastam a kérdést és az összes választ.
Egykorúak vagyunk, kérdező, én is most csinálom a mestert. Nincs gyerekem, hobbiból járok ide olvasgatni, mert pár év múlva szeretnék babát, és jó tisztában lenni dolgokkal, tudni, hogy kb mire készülhetek.
Ha jól értem, már terhes vagy, bár nem egyértelmű számomra, direkt vagy "véletlenül" lettél az.
Azt javaslom, sürgősen szerezz be néhány könyvet, beszélgess a védőnővel, illetve olvasd az itteni kérdéseket, sokat fogsz belőlük tanulni.
Koszonom hogy ajánlottatok a koragyermekkor oldalt, azóta is olvasom, szuper dolgokat írnak.
“Kérjünk segítséget pszichológustól (esetleg korai anya-gyermek kapcsolat támogatására szakosodott szakpszichológustól), ha az alábbiak valamelyikét tapasztaljuk:
csalódást okoz a baba neme, csúnyának találjuk, nem találunk semmit, amit szerethetnénk rajta/benne;
ha túl feszültté tesz bennünket a baba viselkedése (akár a normális viselkedés is).
ha gépiesen, megszokásból, öröm nélkül gondozzuk a babát.
ha nem igyekszünk vele hosszan tekintetkapcsolatot tartani, vagy úgy érezzük, hogy ezt a kicsi nem teszi”
Szia. Persze h szoktam. Szerintem alap.... a fejlodese erdekeben fontos, meg hat hagy oruljon :)
Miert Ti?
Eleg regi kerdes ,de ne haragudj te normalis vagy?a 9 honapos fiamnak tobb az esze mint neked.
Es igen,kell jatszani a babakkal,ha egesz napra berakod a kisagyba es egyedul hagyod hogy fog fejlodeni??
Én mint bölcsödei gyerekpedagógus, el vagyok képedve a kérdéseden.
Miért mit gondoltál?
Megszülöd és ameddig nem mosolyog, beszél, vagy jár addig nem foglalkozol vele vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!