Én csak érdeklődni jöttem, pontozzatok nyugodtan, akkor mégegyszer: milyen baktérium van a mézben? Mert a botulizmus “kolbászbetegségnek” hívják, édes és savanyú ételben nem termelődik toxin, szóval?
Tényleg csak érdekel, de nem “megmondóembertől”, akinek annyi érve van, hogy mert azt mondtam.
2022. nov. 11. 10:08
22/40 anonim válasza:
Írd be google-be, ne legyél már ennyire tehetetlen
2022. nov. 11. 10:13
23/40 anonim válasza:
Mondjuk kizártnak tartom, hogy akinek gyereke van, ne hallott volna a botulizmusról.
Én meg kizártnak tartom, hogy hallottál volna akár csak egy esetről is az elmúlt 100 évben.
2022. nov. 11. 10:14
24/40 anonim válasza:
Vannak, akik csak a tv-ből tájékozódnak és vannak, akik nem. Nem dicsekednék 23-as, hogy ennyire vakon vagy
2022. nov. 11. 10:19
25/40 anonim válasza:
kedves mikrobiológus, mondjuk kb semmi olyan nincs az írásodban, ami alátámasztaná, hogy közöd van a témához...
Ha lenne, akkor minimum leírtad volna, hogy a spórák megmaradnak 100 fokon is, márpedig pont a spórák okoznak a csecsemőknél gondot, a bélrendszerükben ugyanis képes vegetatív alakká alakulni, szaporodni és toxint termelni.
A mézben magában a baktérium nem szaporodik, nem termel toxint, de a spórák életképesek maradnak.
2022. nov. 11. 10:20
26/40 anonim válasza:
24, 45 éve vagyok gyermekorvos szülők gyermeke. Lehet rettegni, de egyetlen esetről sem hallottak ők sem.
2022. nov. 11. 10:20
27/40 anonim válasza:
te is tudnád, ha az itteni hisztizés helyett végre beírnád a google-ba
Hát, én a szakmámból kifolyólag tudom, és mivel annak része az oktatás, egészségnevelés, nem fájt leírni, miért káros a méz. Neked viszont csak a pofázás megy...
2022. nov. 11. 10:30
28/40 anonim válasza:
Neked nem fájt, mert időd, mint a tenger és szeretsz okoskodni, azt látjuk, más még nem ilyen :) köszönjük emese, hogy idemásoltad a google-ből a szöveget, amit a hitetlenkedő még mindig nem fogott fel, mivel egyik kommentelőnek sem hisz, tipikus ostoba gyk-s. Tehát végsősoron teljesen feleslegesen tetted. Gondolom nagyon új vagy még itt
2022. nov. 11. 10:35
29/40 anonim válasza:
26. Ja ha meg lesz egy eset statisztika neked, mi? Nem azért nem lehet, mert sok eset van, hanem mert ha van egy is halálos, meghal a baba nincs mit tenni. Szomorú, hogy orvos szülők gyereke ennyire beszűkült.
2022. nov. 11. 11:08
30/40 anonim válasza:
Mert a gyerekorvos tudja miért lett rosszul a gyerek..., többnyire az orvosoknak fingjuk sincs mitől lett beteg csak megállapítják, hogy az lett, sőt a gyerek egyből kórházba kerül, gyerekorvosig el se jut. A mostani gyerekorvosunk MINDEN betegségre azt mondja kapjon sok vizet és csepegtessek anyatejet az orrába, a helyettesítő doki viszont végre gyógyszert is felírt,egyből meg is gyógyult a gyerek🤦♀️ fogadok van gyerekorvos aki tudja hogy tilos a méz más meg régimódi és fingja sincs az egészről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!