Bernát vagy Bertalan?
Figyelt kérdés
Első kisfiunk Marci, eldöntöttük, hogy a második Berci lesz. A becenév már megvan, csak a rendes nevet kell eldöntenünk hozzá. :D Férjem a Bertalan, én a Bernát felé húzok. Szerintetek melyik a jobb?2022. nov. 10. 11:55
1/15 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a Bercel is szóba jöhet esetleg, csak mivel a nagyfiunk Marcell, kicsit már soknak érzem.
2022. nov. 10. 11:58
2/15 anonim válasza:
Szerintem mind2 név borzalmas. Ragaszkodtok a Bercihez?
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, a Bercit mindenképp szeretnénk.
Miért lenne trollkérdés? Ezeknél sokkal, de sokkal furcsább nevek vannak manapság szerintem.
2022. nov. 10. 12:14
5/15 anonim válasza:
Marci és Berci? Folyton össze fogják keverni a két nevet. Biztosan vagytok benne?
7/15 anonim válasza:
A Bertalant sokkal szebbnek tartom.
Tök aranyos egy Marci-Berci testvérpár. :-)
A Marci egyébként Márton vagy Marcell?
8/15 anonim válasza:
Nálunk. Mindenki Bertalan nekem ez az egy név tetszik, de ha valaki Bercizi a h@nyinger kerülget. Hol van benne a c?
Berti nálunk a becézése
9/15 Derjaderja válasza:
Nekem mindkettő tetszik, adtam is volna őket. A vezetéknévtől függ.
A Bernát nekem a jelentése miatt jobbat tetszett.
A Bertalan azért tetszik, mert klasszikusabb.
A Bercel már ilyen divatnev szagú, semmiképp nem adnám.
Még a Bertold hasonló.
10/15 anonim válasza:
Bertalan nekem jobban tetszik, de a vezetéknév is kérdéses, hogy azzal melyik hangzik jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!