Agynemu problema! Mekkora meretu paplan kell egy ket eves gyereknek? Nektek mekkora van?
Figyelt kérdés
Ugyertem a tegnap egesz delutan a gyerek uzleteket es a bevasarlo kozpontokat jartuk hogy vegyunk a 2 eves lanyunknak egy (ro@adt)paplant de sehol sem volt vagy csak ujszulott meret vagy csak hatalmas.Nemsokara jon a masodik pici lany es addigra mindent meg akarunk venni a nagynak hogy a kicsinek is rendben legyenek a dolgai,de sehol nem kapunk nagyobbat csak 10 cm meterrel nagyobb paplan van,a mostani paplana 110x125 es ennel azert mar nagyobbat szeretnenk hogy azert legyen jo egy par evig neki.(Remelem erthetoen irtam mert eleg komas vagyok mert nem tudok aludni de azert huz az agy visszafele)2010. szept. 29. 05:56
1/5 anonim 

válasza:

A mi kisfiunk kb. 2-2,5 éves korában kapott nagy ágyat és ezzel együtt megkapta az első nagyméretű (normál, 200x135-ös) paplanját, csak disney mintásat és 60 fokon moshatót. Annyira szerette, hogy sokáig huzatot sem húzhattam rá :=). Azóta is megvan, bár már kapott egy másikat, mert azon már meglátszik a sok mosás.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia.A lanyomnak 70x140 es agya van (matrac) nem olyan nagy.
2010. szept. 29. 06:14
3/5 anonim 

válasza:

Egy oldalon azt találtam, hogy 90x135-ös paplan 6 éves korig jó. [link]
Szerintem nézz náluk körül, nagyon sok fajtával foglalkoznak.
Szerintem a 110x125-ös méret bőven jó egy 2 éves gyereknek, barátnőm kisfiának is ez az ikeás, ekkora méretű van (az ágya pedig csak 60x120-as még). És ő egy elég nagy gyerek, de bőven jó még neki ez a méret.
4/5 anonim 

válasza:

Az én kislányom 3 éves.Én tavaly felnőtt méretű gyapjú ágynemű garnitúrát vettem neki.Nagyon szereti.Így tényleg nagyon sokáig jó lesz neki.
5/5 anonim 

válasza:

Szia!
Mi is felnőtt méretet vettünk 2 évesünknek, 200*135, de a matraca is nagy.
Egy 70*140 ágyba szerintem a 110*125 bőven elég.
Egyébként akárhol nézem mindenhol a kisebb paplan van ekkora méretű ágyhoz, sajnos köztes méretet én sem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!