Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hipp csokoládés tejbegríz 6...

Hipp csokoládés tejbegríz 6 hónapos kortól?

Figyelt kérdés
Olvastam az összetevőket, teljes tej és csoki. Én nagyon szeretem a Hippet, megbízható minőség, de ezt nem adnám oda a babámnak. Tudom, hogy valahogy úgy csinálják, hogy ne allergizáljanak az összetevők, de pl. a csokival mit tudnak csinálni? Sem teljes tejet, sem csokit nem adnék még a 6 hónaposomnak. Nekem ez fura, ti adnátok? (tudom, hogy vannak babák, akik 3 hónapos kortól már mindent esznek és köszönik jól vannak, de én az aggódós anyuka vagyok, felesleges?)
2010. szept. 28. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:

HIPP spenótban meg tejszín van

Én nem vagyok HIIP rajongó, kecskeméti szerintem jobb, olcsóbb és az is hipp

2010. szept. 28. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

előző

amúgyén sem adnék, sőt nem is adtam olyat sem hogy straciatellás tejpép

bőven ráér 1 éves kora urán

2010. szept. 28. 23:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Hmm, érdekes. Egyébként igen, tudom, hogy a két cég egy, de valamiért a Kecskemétiben van cukor, a Hippben nincs. Egyébként leginkább én csinálom a kajákat, de ezen megakadt a szemem.
2010. szept. 28. 23:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazad van, a Hippben nincs cukor. Én szoktam venni a csokis tejbegrízt, de csak heti egyszer adom, pont a csoki miatt. Más fajta édességet nem kap.
2010. szept. 29. 00:50
 5/5 anonim ***** válasza:

úgy van, hogy a tejfehérjét szétbontják, ekkor lesz HA.

ebben a termékben nincs szétbontva, én 10 hósom nem is eheti. azt hiszem úgy is van ráírva, hogy teljes tejet tartalmaz. azért nem kell szerintem ettől félni, ha sima tápit is iszik egy baba, nem hinném, hogy ettől lesz allergiás.

viszont a csoki engem is érdekelne, abban koffein van, Hipp kivonná belőle?

2010. szept. 29. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!