El vagyok keseredve. Kérlek írjatok valami biztatót?
A férjem új munkahelyre ment, ahol reggel 8- este 8-ig dolgozik. Így legjobb esetben kilencre ér haza. Az autót viszi, egy éve lakunk Szigethalmon. Ha bárhova el akarok jutni, marad a távolsági busz(óránként jár), vagy a hév. Kislányom 7 és fél hónapos. Nemigazán vállalom be vele ezt.
Van két szomszéd kismama, akikkel szoktunk beszélgetni, de sajnos semmit nem tudok hét közben elintézni. Azt nem is írtam, hogy újabban hétvégén is dolgozik...
Van valaki hasonló helyzetben. Nem tudom meddig lehet ezt csinálni. Ha hazaér Apa hulla fáradt, se velem, se a Picivel nincs ereje törődni-ennyit nekem semmi pénz nem ér!!!!
Sajnos esélytelen, hogy itthonhagyja az autót, mert víz-gáz szerelő. Szerszámokkal járja a várost, címről címre.
Kedves sz.miklósi anyuka! Sajnos itt sincs normális játszótér, de összefuthatunk, ha tényleg komolyan gondoltad.
Köszönöm az együttérzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!