El vagyok keseredve. Kérlek írjatok valami biztatót?
A férjem új munkahelyre ment, ahol reggel 8- este 8-ig dolgozik. Így legjobb esetben kilencre ér haza. Az autót viszi, egy éve lakunk Szigethalmon. Ha bárhova el akarok jutni, marad a távolsági busz(óránként jár), vagy a hév. Kislányom 7 és fél hónapos. Nemigazán vállalom be vele ezt.
Van két szomszéd kismama, akikkel szoktunk beszélgetni, de sajnos semmit nem tudok hét közben elintézni. Azt nem is írtam, hogy újabban hétvégén is dolgozik...
Van valaki hasonló helyzetben. Nem tudom meddig lehet ezt csinálni. Ha hazaér Apa hulla fáradt, se velem, se a Picivel nincs ereje törődni-ennyit nekem semmi pénz nem ér!!!!
Húúúú, nem irigyellek. Nem lehet könnyű, az biztos. Nekünk is hasonló okok miatt kellett venni egy pici autót (öreg, de nagyon takaros járgány, és nem került sokba), amivel tudom furikázni a kisfiamat akárhová, ahová csak kell. Bevásárlás, doki, bármi ilyesmi.
Ti nem tudjátok ezt megoldani valahogy?
Vagy apárod vehetne egy robogót, azzal járna dolgozni, neked meg ott lenne kocsi.
Voltam hasonló helyzetben, igaz kocsi volt, da párm sokat dolgozott, vagy külföldön volt.
(Mondjuk befejezett gy delegációt és másnap ment külföldre, volt mikor egész nyáron alig volt itthon)
Az az igazság, hogy idővel megszokja az ember és a pénz meg nem rossz, ha van.
Da tényleg szär egyedül, nekem megváltás volt először elmenni egy tanfolymra , majd visszmenni dolgozni
Most a kicsival vagyok itthon, már más a helyzet, de vannak hasonló napok. viszont itt a nagyfiam, aki már negyedikes és lehet valakivel beszélgetni, meg a párom is mást dolgozik.
Viszsagondolva mindent meg lehet szokni és semi sem tart örökké.
sziasztok!
én is itthon vagyok a lányommal,de mi megbeszéltük apával hogyha megszületik a baba én fogok járni az autóval és nem ő!mi értelme van annak hogy reggel elviszi,egész nap ott áll nem használja amikor nektek szükségetek lenne rá?ne legyen ilyen önző!tudom hogy sajnos több az ilyen eset mint az enyém de akkor is miért nem látják ezt be a férfiak?nálunk reggel bebuszozik és amikor végez meg mi megyünk érte!így csak 1 utat kell buszoznia,de ő ezt szívesen megteszi értünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!