Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történhetett,mi lesz a...

Mi történhetett,mi lesz a kisbabámmal?

Figyelt kérdés
37+4 hétre született tegnap,probléma mentes terhessegből. 4 órás állapotban észre vették,hogy alig kap levegőt,és át vitték a kora osztályra gépi lelegeztetésre,gyomor szondája van és antibiotikumot is kap. A szülés beindulását követően nem tudom milyen okból,burokrepesztest végeztek és a szülésznő mondta,hogy zöld a magzatvíz. Ehez lehet köze,vagy rendellenesség? Engem még nem engednek utánna menni,csak akkor ha ki szedik a varratot.
2022. okt. 26. 14:25
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Most több helyen olvasom, hogy ki akarják venni a strepto szűrést a protokollból, mert olyan kicsi %ban betegszenek meg a babák…
2022. okt. 27. 10:45
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
30as vagyok, 2016-ban szültem és nem volt szűrés.
2022. okt. 27. 12:10
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Felénk ha bármi miatt nincs szűrés,vagy annak eredménye(koraszülés,betegség miatt elmaradt kenetvétel,elkeveredett lelet,Stb.) akkor automatikusan kap az anya szülés, vajúdás alatt antibiotikumot.2020-ban én pl a covid közepén szültem,vettek kenetet,csak valamiért nem érkezett meg időben az eredmény.Valószínűleg elkeverték a mintát,vagy nem tudom,de én kaptam az antibiotikumot azonnal.
2022. okt. 27. 12:14
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Hol szültél kérdező?
2022. okt. 27. 13:27
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok kérdező??
2022. okt. 28. 21:57
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagytok?
2022. okt. 30. 10:14
 37/45 A kérdező kommentje:

Rendszeresen jártam gondozásra,minden vizsgálatot végig csináltam. Az utolsó kötelező uh-n azt mondta az orvos,hogy nem tudja meg állapítani a baba korát pontosan. Nem volt fogadott orvosom,és Békéscsabán szültem.

Szerencsére jól van a kisfiam,már nem kell neki gépi lelegeztetés sem, rendesen eszik csak sajnos cumisüvegből. Nem fogadja el a cicit. Egyszerűen üvölt tőle. Én fejek amennyit csak tudok. Én adhatom oda neki. Bár puszilgatni még nem szabad,de bevallom én nem tudtam megállni,hogy puszilgassam meg... Lehet nem teszek vele igy jot,félek hogy elkap valamit. Azt mondták,mivel minden rendben,az ünnepek után haza is engednek minket,ha a laborja is jó lesz. 🙂

2022. okt. 31. 12:59
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, és remélem hamar hazamehettek!
2022. okt. 31. 13:29
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Hála az égnek! Gratulálok!💚
2022. okt. 31. 14:50
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom, tudsz-e angolul, de itt vannak elég jó tanácsok ahhoz, hogy hogyan lehet cumisüveges babát segíteni, hogy ciciből is tudjon szopni:

[link]

Egyébként érdemes szoptatási tanácsadót hívni. De már az is sokat segíthet, hogy amint lehet, minél többet legyen bőrkontaktusban (legjobb egy szál pelenkában a meztelen hasadon, közösen betakarózva).

2022. nov. 1. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!