Mi történhetett már megint?
A mozgasfejlődés nekem is eszembe jutott, de állni mar 7 honaposan felállt es most semmi új mutatványt nem vettem észre...esetleg annyit h próbálkozok egyedul allni h nem támaszkodnak. Ez is számít?
Es lehet szep. szorongás ugy is h semmi másban nem nyilvánul meg? Vígan elvan nélkülem és semmi tipikus "tünetet" nem produkál
Eddig gyönyörűen vissza aludt egyedül, szóval h most nem teszi annak oka van :-( az apukája hiába veszi ki csak nálam nyugszik meg.
8-as! Nagyon utálatos hozzá szólás...ilyen rideg vagy a saját babaddal is?
Szerintem a 8-as csak a 2-es értelmetlen válaszára reagált...
Kívánom h minél előbb megoldódjon az alvásproblémátok! Mi egy évesek "vagyunk" és még mindig 2-3 óránként ébred a babánk, csak szopi vagy más folyadék, illetve felvevés+járkálás nyugtatja meg. Ez nagyjából mindig így volt, minimálisan ingadozott h mennyire alszik jól. Persze mindig ráfogtuk valamire, mozgásfejlődés, szep szorongás, alvásregresszió, jön a foga, de egyik magyarázat sem stimmelt igazán. Nekem akkor lett könnyebb a helyzet, amikor elfogadtam h EZ VAN, majd az éréssel remélhetőleg változik. Amíg az okokat kerestem, csomószor kiborultam éjszaka, mert nem éretettem h mi történik, és szenvedtem a tehetetlenségtől.
Ez csak a mi sztorink, de hátha segít, ha látod h mások hogyan, mivel küzdenek.
Kívánom, h neked gyorsabban megoldódjanak az alvásproblémák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!