Babám 10hetes és napok óta őrült szorulása van, már adtam neki a glicerines kúpot, lázmérőztem, adtam mindenféle lötyit, de semmi?
Figyelt kérdés
mit tehetnék még?már rossz nézni ahogy szenved?2010. szept. 28. 09:49
1/5 anonim válasza:
Mióta nincs széklete? Anyatejes? Mert ha igen, 4-5 nap is belefér, amíg nem kakil.
Nálunk ilyenkor az jött be, hogy én megittam 1 nap 1 doboz Hohes-C multivitamin italt, és utána kitisztult szegénykém.
Esetleg a Mira Baby víz is segíthet (éhgyomorra 4-5 kiskanállal), de ha jól emlékszem, az csak 3 hónap után adható.
2/5 anonim válasza:
Doki mit mond? Nálunk a glicerines kúp az utolsó szokott lenni, eddig mindig volt is "eredménye".
3/5 anonim válasza:
sajnos a szélcső lesz a megoldás, vagy beviszed a doki megszélcsövezi, vagy veszel a patikában és te megcsinálod, nekünk 2x kellett bevinni, én nem mertem sajnáltam megcsinálni, de utánna jobban lett.
4/5 A kérdező kommentje:
anyatejes,és csütörtök óta nincs:(
2010. szept. 28. 10:03
5/5 anonim válasza:
Nálunk is volt 4-5 napos szünet, de én meg úgy tudom, hogy még a 7 nap sem kóros. Szerintem ne kísérletezz mindenfélével, hanem hívd fel a gyerekorvost, kérdezd meg tőle. Legalább megnyugtat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!