Miért nem alszik éjszaka? 8 hónapos és még soha nem aludt át egy éjszakát sem!
A húsos főzelék nem rossz ötlet, csak az a baj hogy mostanában egyszerűen nem hajlandó megenni semmiféle főtt kaját, nem főzök egyébként neki külön azt eszi amit mi, inkább magunknak főzök úgy hogy neki is jó legyen.
Vacsira megeszik egy fél szelet kenyeret májkrémmel vagy felvágottal, sajttal stb. meg még valamikor egy túrókrémet is vagy egy joghurtot. Nem hiszem hogy ez kevés lenne neki, de azért próbálkozok főzelékkel, hátha bejön.

10:39-es vagyok.
Szerintem nyugodtan tedd át másik szobába, ha van lehetőséged rá. Kicsit te is "felszabadulsz" estére, mert a felnőtteké a szoba, lehet nyugodtan tévézni, olvasni, beszélgetni, összebújni. 3 hónapos volt a lányom, amikor átraktuk a szobájába. nem bántuk meg!
Az meg, hogy sír... én hagytam, h sírjon, kb 5 percenként bementem felváltva az apukával. megsimogattuk, megpszilgattuk,megint otthagytuk. 3x-4x mentünk be, ezt megcsináltuk 3-4 este, azóta leteszem, megpuszilom, kijövök a szobából, kb. negyed óráig hallom ahogy beszélget az alvósnyuszival, rugdossa az ágyat, stb, aztán alvás.
Akár le is pontozhatnak ezért, nekünk ez bevált, és ha kialvatlan az anya, türelmetlen is. Inkább légy 3-4 este "kegyetlen", mit hónapokig kialvatlan. Attól még hogy babánk van, nekünk is aludni, pihenni kell!!
11 hónapos baba anyukája

kedves kérdező, csak arra kérlek,ne csüggedj el! az én kislányom 16 hós koráig egy szem éjszakát nem aludt át. fog, szeparációs szorongés, mozgásdfejlődés. nekem is tanácsoltak mindnet, homeopátia, nem felvenni, simogatni, hát őt ezej nem érdekelták. ha nem keltem fel és nem adtam cicit, üvöltött. akármeddig. de aztán magátl megoldódott. azóta csak hajlanban kel egyszer, és akkor kap cicit, utána visszaaszik. megszűntek a fogzás panaszai, mozgásfejlődés, szeparáció, megszűnt az alvásprobléma is. :)
kitartást neked! vannak ilyen babák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!