A védőnők random felneznek másnál is?
Most 3 hos a babam, de lelegutobb is fel oraval elotte kerdezte meg hogy jöhet e( egy centil odaadni)
Most pedig mar csak felcsnegetett es mar jött is.
Szinten egy időpontos cetlit hozott.
Nem bizik bennem, hogy igy szúró próba szerűen feljön?
Nővéremnek is ugyan ő volt a védőnője, es őt nem látogatta igy.
(oka nemhiszem, hogy lenne a gyanakvásra, hogy esetleg rosszul bánok a babával. Normális ruhákban jarunk, rendesen nő a baby, normális környezetben vagyunk)
Megteheti
Volt, hogy nekem is fél órával előtte szólt, hogy jöhet-e 2 alkalommal.
Teljesen váratlanul sosem jött.
Viszont egyiknél nem volt alkalmas, simán megmondtam, hogy nem jó.( mentem el otthonról)
Ha amúgy ez lenne a szokása, nem lepődnék meg annyira. De mivel írod, a nővéreddel nem így tett, furcsa. Vele hogy egyeztetett időpontot?
Én még csak várandós vagyok, de velem nem biztos, hogy ezt el tudná játszani. Nem szokásom senkit bejelentés nélkül beengedni, simán eljátszottam nem egyszer, hogy nem vagyok itthon, aki spontán akart valamiért beugrani. Véletlenül pont akkor lennék anyáméknál, mikor ide találna jönni, ezért sajnos nem érne utol, és ezzel finoman rászoktatnám, hogy legalább előre jelezze érkezését.
Annyit újszülöttnél is el fogok várni, hogy legalább annyit tudjak, hogy mondjuk szerda délelőtt jön, vagy délután. Nem kell óra, percre pontosan nyilván.
Lehetek boltban, sétálni, akárhol. Vagy csak, újdonsült anyaként, épp pótolom az éjszakai nemalvást, amikor a baba is alszik. Ilyenkor alap, hogy a kaputelefont is mellérakom.
Eljátszani, hogy nem vagyok otthon nem tudtam volna, hisz a kaputelefont vettem fel.
(azt hittem postas ajánlott levéllel)
2 eve szült a nővérem
De az a cetli csak az oltas időpontját tartalmazta.. Amit ha felhiv eltudott volna mondani
"Eljátszani, hogy nem vagyok otthon nem tudtam volna, hisz a kaputelefont vettem fel.
(azt hittem postas ajánlott levéllel)"
Persze, így érthető. De én mondjuk rálátok a bejáratra valamennyire, a postás biciklijét legalábbis szoktam látni, így neki felveszem. Ő bedobja az ajánlottat, ha bediktáljuk az igazolványszámot, nem kell lemenni hozzá/ajtót nyitni.
Ez nalam is igy történt volna, de nem neztem le az ablakbol, es őszintén egyáltalán nem számítottam ra.
Egyébként nem volt baj, hogy feljött, nincs mit dugdosnom, csak bánt egy kicsit, hogy igy rám jar mintha ellenőrzésre szorulnank..
Egyszer jött bejelentkezés nélkül,amivel önmagában nem volt semmi bajom, de meg akarta nézni, méricskélni a kislányomat.
Na most kirívóan rossz alvó volt a kislányom, (késöbb orvosi javaslatra alváslaborban is voltunk). Így mondtam neki, hogy nincs az a pénz amiért én felkeltem az alvó gyereket.
Akkor kicsit zokon vette, de utána mindig egyeztettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!