A védőnők random felneznek másnál is?
Most 3 hos a babam, de lelegutobb is fel oraval elotte kerdezte meg hogy jöhet e( egy centil odaadni)
Most pedig mar csak felcsnegetett es mar jött is.
Szinten egy időpontos cetlit hozott.
Nem bizik bennem, hogy igy szúró próba szerűen feljön?
Nővéremnek is ugyan ő volt a védőnője, es őt nem látogatta igy.
(oka nemhiszem, hogy lenne a gyanakvásra, hogy esetleg rosszul bánok a babával. Normális ruhákban jarunk, rendesen nő a baby, normális környezetben vagyunk)
Szerintem elég bunkó dolog bejelentkezes nélkül menni bárkihez is. Lehet szoptatod, alszik rajtad vagy otthon se vagytok vagy időd sincs feloltozni vagy mittudomén.
Nekem ilyen sose volt, 2 nappal előtte minimum szólt.
Azért ő nem a gyamugy hogy csak úgy betoppanjon.
Mind a 2 gyereknél csak a hazajövet napján volt háznál.
Akkor megbeszéltük, mkkor megyünk mi. Majd onnantól mindan talalkozáskor egseztettünk, mikor megyünk legközelebb.
En egyebkén nem vagyok jóba vele. Ha bejelentkezés nélkül jönne, nem engedném be.
8!
A védőnő megelozi a gyamugyet. Ő az első lépés, ő látja a gyereket q legtöbbet, ő látja Python a környezetet. Ez q dolga. Bizony nem kell bejelentkeznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!