38 hét+2 napos várandós vagyok,első baba. Az lenne a kérdés, hogy normális-e ha random durván be keményedik a hasam,van olyan hogy 5 perc alatt 2x 3x,de van mikor egész nap semmi (?)
Figyelt kérdés
Nem folyik a magzatvíz és a nyák dugó se esett ki,baba is aktív ahogy eddig.2022. szept. 25. 09:21
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy szeded-e, de nekünk Magnerotot javasoltak pont emiatt.
Másik részről azt nem értem, hogy ezt miért gyakori kérdéseken kell megkérdezni.
Lassan 38,5 hetes vagy basszus. Egy jól számolt, egészséges baba 40 hétre születik, de +/-2 hét simán belefér, az nem számít már koraszülésnek se. Azonnal menj orvoshoz, ha nincs bent az orvosod, akkor az ügyeletre, inkább feleslegesen mint hogy bajod legyen. Max azt mondják, hogy fals volt és feleslegesen utaztál be. De az is lehet, hogy majd közlik, hogy "jól van anyuka, megyünk szülni, estére meg lesz a baba". És bizony Neked nem lesz mindegy.
2/4 anonim válasza:
Jósló fájások.Normális.Ha a baba mozog,te jól vagy,nem fáj, nem folyik a víz, akkor semmi gond.
3/4 anonim válasza:
36 hét után már nem javasolt a magnézium szedése. Ahogy 2es írja ezek a joslo fajasok, dehogyis kell ezzel ügyeletre menni. Teljesen normális, nekem már a 30.hettol voltak. Lehet, hogy holnap beindul a szülés, de lehet h csak 3 het mulva, semmit nem jelent, csak hogy készülődik a mehed.
4/4 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen keményedések voltak már a 25-30. hetek környékén, de csak 39+3-ra szültem. Illetve ahogy haladtam előre a terhességbe úgy lett egyre sűrűbb az ilyen fájás. Orvost/nőgyógyászt én kérdeztem magnéziumról még az utolsó hetekben, de azt mondta nyugodtan szedhetem. Nekem nem okozott gondot, maguktól beindultak a fájások, illetve természetes úton sikerült a szülés. Gyerek is rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!