Terhesség után mekkora mellekre számíthatok?
Figyelt kérdés
Most 75/B, 30 hkm2022. okt. 23. 10:18
1/12 anonim válasza:
Nem vagyunk jósok...
Valakinek marad ugyan akkora,valakinek 3 méretet is nől. Foggalmunk sincs, te hova tartozol majd
2/12 anonim válasza:
Nekem az első pár napban volt csak nagyobb, utána vissza állt a normális méretemre. 5 hónapos 100%-os anyatejes a fiam. Csak akkor szokott nagyobb lenni a mellem, amikor tele van.
3/12 anonim válasza:
Mikor abbahagytam a szoptatást 14 hónapos volt a fiam. Teljesen leeresztett csúnya tejes zacskónak tűnt majdnem egy évig. Konkrétan ki voltam borulva. Kisebb és csúnyább volt mint előtte.
Később híztam egy keveset és a mellemre ment először, kicsit teltebb lett mint előtte, csak az állomány lett löttyedtebb, nem feszes már
4/12 anonim válasza:
Nekem 5. hónaposan lett 3x akkora az egyik, mert csak egy mellből tudtam szoptatni. Már több mint 1 éves a pici, hiába szoptattam utána mindkét mellel még mindig látványosan nagyobb az egyik (most B és D kosár a különbség, és melltartót sem találok rá 🫣)
6/12 anonim válasza:
Szülés után jól megduzzadtak, több számot nőttek a melleim. Olyan volt, mintha feltöltettem volna szilikonnal. Na, aztán szoptatás után az eredeti felére csökkent a méretük, és a feszességüket is elveszítették. Megkérdezhetem, hogy miért vannak így lepontozva a válaszok?
7/12 anonim válasza:
Az, hogy neked milyen lesz, mennyit fog nőni, azt nem lehet tudni, de legtöbbször szoptatás után már nem lesz olyan, mint előtte. (6-os)
8/12 anonim válasza:
1 mm-t sem nőttek. Én alapból lapos vagyok, mint egy palacsinta, vártam, hogy majd terhesség alatt megnőnek, de semmi. Bezzeg az ismerőseimnek 1 kosárméretet is nőtt.
9/12 anonim válasza:
Nekem elég sokat nőtt, 75B ről kb 80Cre, nagyon szépek, teltek voltak 1 évig amíg szoptattam. Szerencsére utána se lett csúnya vagy megereszkedett, de azért nem olyan jó ránézni mint a szoptatás alatt.
10/12 anonim válasza:
80C-s melleim voltak terhesség előtt, szoptatás alatt és szoptatás után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!