Hanna vagy Hedvig?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Hanna tucatnév (ha valaki megjegyzi akkor falra mászok) meg minden de kedvenc nevem és a Hedvig is ugyanennyire kedvenc lett de itt meg a Harry Potter van ami zavar (vannak ennél jobban gúnyolható nevek is) de ha elvonatkoztatok tőle nagyon egyedi meg szép név szerintem. Ha csak e kettő név közül lehetne választani, melyiket adnád lány gyermeknek? Melyik az amelyik jobban tetszik? Személy szerint Hedviget választanám, mert életemben eddig csak 1 Hedviget hallotam de úgy hozzám nőtt a név. Hannát meg nagyon szeretem, lehet 3.Hanna lenne egy oviban de valahogy nem izgat és nem hiszem, hogy ez hátrány lenne de még is nehéz dönteni, mert mindkettőt egyformán szeretem és nem szeretnék 2 nevet. Mindkettő illene egybéként a vezetéknévhez. :) Olyanok légyszi ne írjanak akik csak egyiket se választanám lenne a válasz, illetve csak negatív véleményt tudnak a nevekről írni, köszönöm.**2022. okt. 13. 22:02
21/26 anonim válasza:
Hedvig Rozanna. (18.vagyok megint. )
22/26 anonim válasza:
Szerintem a Hedvig borzasztó, olyan mintha férfinév lenne, annak is csúnya. A Hanna pedig szép.
24/26 anonim válasza:
Keresztanyám Hilda volt, 47ben született, egész életében egyedül volt az osztályban, munkahelyen, mindenhol.
Sokkal szebb mint a Hanna meg a Hedvig.
26/26 anonim válasza:
Hedvig. Forever kedvenc női nevem.
Hanna nem is szép és unalmas is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!