Mennyire szerettétek a gyereketek babakorát?
Figyelt kérdés
Milyennek éltétek meg az első egy évet?2022. okt. 13. 21:25
11/14 anonim válasza:
7 éves a fiam. Mindegyik évet jobban élveztem, mint a babakorát. 7 hónapos korig hasfájós volt, amúgy tejallergiás volt, és nagyon nehéz volt, ő sokat sírt. Hol gasztrora mentünk hol nephrológiára mert már 5 hetesen húgyúti fertőzés miatt kórházban voltunk és kiderült vesetágulata van.
Sok szép emlék van babakorból is de őszintén, nem sírom vissza. És testvére sem lett.
Mindent kinőtt hálistennek.
12/14 anonim válasza:
Én nem élveztem a babakort, alig vártam, hogy elmúljon 1 éves, azóta sokkal jobb minden.
13/14 anonim válasza:
Sajnos nem tudtam kielvezni.
A ferjem megcsalt, apukam meghalt.
14/14 anonim válasza:
3 én együttérzek veled 🙏 az én gyerekem is ilyen, és én is egyre többször gondolom azt, hogy bizony egyke marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!