Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire szerettétek a gyereke...

Mennyire szerettétek a gyereketek babakorát?

Figyelt kérdés
Milyennek éltétek meg az első egy évet?

2022. okt. 13. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

7 éves a fiam. Mindegyik évet jobban élveztem, mint a babakorát. 7 hónapos korig hasfájós volt, amúgy tejallergiás volt, és nagyon nehéz volt, ő sokat sírt. Hol gasztrora mentünk hol nephrológiára mert már 5 hetesen húgyúti fertőzés miatt kórházban voltunk és kiderült vesetágulata van.

Sok szép emlék van babakorból is de őszintén, nem sírom vissza. És testvére sem lett.

Mindent kinőtt hálistennek.

2022. okt. 14. 07:23
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
Én nem élveztem a babakort, alig vártam, hogy elmúljon 1 éves, azóta sokkal jobb minden.
2022. okt. 14. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos nem tudtam kielvezni.

A ferjem megcsalt, apukam meghalt.

2022. okt. 14. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
3 én együttérzek veled 🙏 az én gyerekem is ilyen, és én is egyre többször gondolom azt, hogy bizony egyke marad.
2022. okt. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!