Babám 10hetes, ha túrószerűen jön vissza neki a kaja, akkor kicsit túlette magát? Vagy az mit jelent?
Figyelt kérdés
megőrülök,sokat sír,és néha nem tudom,hogy a hasiha fáj,vagy már éhes,persze ha adom neki akkor eszi,de utánna egybekijön,szerintetek?2010. szept. 27. 13:36
1/6 fotucsok válasza:
Az én kisfiam elég bukós volt, de az anyatejcsi nem túrószerű volt, annál kicsit hígabb. Szerintem kérdezd meg az orvosotokat, akár telefonon is. Mi egy-egy lexikont tettünk az ágyának a feje felöli lába alá, és akkor nem bukott annyira.
2/6 anonim válasza:
Fiam 2 hónapos és neki akkor jön túrószerű buki, ha nem azonnal evés után jön, mert ugyebár a tej megtúródosik egy idő után és nem folyósként hanem túrósként tér vissza a pociból.
3/6 anonim válasza:
Nekünk is volt/van ilyen. Akkor van ilyen ha kaja után 1,másfél órával bukik, főleg mostanában mert állandóan ülni akar és a hasprés miatt jön vissza a tejcsi.
4/6 anonim válasza:
igen,akkor túrószerű, ha nem azonnal jön vissza, hanem később, fél-egy óra múlva. Normális ha olyan.
5/6 A kérdező kommentje:
igen kaja után 1-2órával jön visssza!
2010. szept. 27. 15:25
6/6 A kérdező kommentje:
14:50es mennyi idős a babód?
2010. szept. 27. 15:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!