Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esküvőn bejelenteni terhessége...

Esküvőn bejelenteni terhességet? Megtennétek a helyünkben?

Figyelt kérdés

Idén lettem menyasszony. Eredetileg a diplomázásom után, 2024 nyáron lett volna az esküvőnk. Viszont az élet közbeszólt, és mivel kisbabát várok, úgy döntöttünk, hogy előbbre hozzuk. December 17-e lesz a "nagy nap".

Jelenleg 13 hetes vagyok, csak a legjobb barátaink, valamint a szüleim és nagyszüleim tudják a hírt. Úgy gondoltuk, hogy az esküvőnkön mondanánk el mindenkinek, viszont eddig a legtöbb reakcióban benne volt az is, hogy de miért tartjuk meg ennyire hirtelen, arról volt szó, hogy várunk, amíg végzek az egyetemen. Nem tudom, hogy talán érdemesebb lenne hamarabb közölni a hírt, megelőzve a pletykákat, találgatásokat. A párom szerint pedig ezen a bő 2 hónapon semmi nem múlik és legalább emlékezetes lenne mindenféle értelemben.

2022. okt. 11. 16:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
66%
1 vagyok. Nálunk természetesen egyszerre tudta meg mindenki, lévén hogy aznap teszteltem.
2022. okt. 11. 19:08
 22/28 anonim ***** válasza:
52%

En is inkabb a nemet jelentenem be valami cuki modon, mert bocsi, de vendegkent azert kacagnek egy nagyot, ha nagy pocakkal bejelented a terhesseget.

Na ne csinald, tan fogyatekosnak nezel mindenkit; hogy eddig nem vettek eszre es kulon ki kell emelni? :D

En a nemet jelentenem be, meg akkor is, ha en mar tudnam esetleg, igy nekunk nem lenne meglepetes, de a tobbieknek igen.

Ez vendegkent nekem is egy erdekesebb elmeny lenne, mint az, hogy idiotanak neznek es bejelentik a nyilvanvalot.

2022. okt. 11. 19:16
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Nem lesz nagy esküvő, potom 85 fő 😅

Szánomra a nem nagy esküvő a 15-20 fő kategória, de mindegy.

Szerintem amúgy gáz. Nekem eszembe nem jutott volna ilyen. Mi kerek perec elmondtuk mindenkinek a 12.hét után. Nem a 24.ig titkolgatni.

Majd hallgathatod, hogy azert kellett az esküvő, mert jön a gyerek. Ami lényegében igaz is.

Nekem nem jön át ez az ötlet.

2022. okt. 11. 21:19
 24/28 anonim ***** válasza:
70%

"Eredetileg a diplomázásom után, 2024 nyáron lett volna az esküvőnk. Viszont az élet közbeszólt, és mivel kisbabát várok, úgy döntöttünk, hogy előbbre hozzuk. "

"...viszont eddig a legtöbb reakcióban benne volt az is, hogy de miért tartjuk meg ennyire hirtelen,..."

Tehát azért házasodtak most, mert terhes vagy, de nem tetszik, hogy azt hiszik, azért házasodtak most mert terhes vagy.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

2022. okt. 12. 06:16
 25/28 anonim ***** válasza:
86%
24 hetes vagyok, max a télikabában nem látszik, bár az is feszül már hason. Egy sima laza szabású ruhával vagy vastag pulcsival ezt esélytelen eltakarni. Szóval szerintem aki nem vak az látni fogja. De amúgy aranyos az esküvőn bejelelenteni, csak egy ennyi idős terhesség legtöbbször már nem az a kategória ahol ezt meglepetésként el lehet játszani.
2022. okt. 12. 11:45
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
23 hetesen nem fogsz te olyan ruhát találni, ami eltakarja a hasadat, hidd el 🤣
2022. okt. 12. 13:46
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

"eddig a legtöbb reakcióban benne volt az is, hogy de miért tartjuk meg ennyire hirtelen"

Engem csak az érdekel, hogy az eddigi kérdezősködőknek mit mondtatok? Még gondolkozunk a válaszon?🤔

Amúgy nem értem pontosan. A fő kérdés az, hogy bejelentsétek-e az esküvőn(vagy ne mondjátok semmit se ott, se előtte) utána meg hogy mondjátok-e el előtte, vagy az esküvőn jelentsétek be.

Őszintén, nem tudom. Az esküvőn már szerintem is látszódni fog. Én előbb kitaláltam volna, mert arra lehetett számítani, hogy lesznek, akiknek fura lesz, hogy miért hozzátok előre (amúgy kb.90% úgyis kitalálja.)

A nem bejelentő jó ötlet.

2022. okt. 13. 12:01
 28/28 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, úgyis mindenki tudja, hogy azért tartjátok meg hamarabb az esküvőt, mert becsúszott a gyerek, az emberek nem hülyék.

Ez annyira tipikus dolog. Bármelyik ismerősőm teszi fel Facebookra, hogy hirtelen összeházasodtak, pláne télen, biztos, hogy két hónap múlva már nagy hassal lesz fent a friss feleség.

Bocsi, de úgyis mindenki tudni fogja, hogy ezért házasodtok össze gyorsan.

2022. okt. 13. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!