Tegnap láttam egy törlőkendő melegítő készüléket a neten. Mi a véleményetek róla?
Szerintem is... Bár én láttam, de nem is vagyok rá kíváncsi!
Újabb haszontalan hülyeség, amivel jól lehúzzák a bepalizható anyukákat!
Hát nem tudom mire jó de szerintem baromság
szerintem egy idő után kiszárad a törlőkendő tőle!
Első vagyok
*Bár én NEM láttam... :)
Kimaradt egy nem.
De most megnéztem. Hát továbbra sem érdekel... Ráadásul 12000 az új ára????
Újabb elmaradhatatlan babaápolási dolog, ami nélkül egyetlen kisbaba és anyuka nem lehet meg... Ennél nekem talán csak az elfordulásgátló és a kutacsvédő tetszett... Ja! Meg a lázmérős babaruha :)))) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Akinek nincs, szégyellje magát, mert nem tesz meg mindent a gyerekéért :DDD
Szia
Akkor én leszek az egyetlen,aki nem is tartja olyan hülyeségnek? :)
Persze nem azt mondom,hogy húúú...na most gyorsan lecsapok rá... :),viszont én bevallom őszintén régebben volt,hogy rátettem a törölközőszárítós radiátorra a popsitörlőt... :)
Most is sokszor mikor használom a popsitörlőt a kislányomnál,látom,hogy libabőrös lesz,mert hogy hideg neki.. :(
Na de szerintem ha kipróbálnánk,és magunk is azt használnánk,akkor rájönnénk,hogy nem túl kellemes olyan hideggel törölgetni magunkat sem.!
Szóval én ezért nem tartom olyan hülyeségnek..!
Ha nem lenne csak olyan 1000-2000 ft,én biztos megvenném a kislányomnak,hogy ne legyen szegénykém majdnem minden egyes használatnál libabőrös.. :)
Mekkora baromság!!!! Bár egy kicsit praktikusabb, mint a lázmérős ruha, legalábbis úgy tűnik.
Mi angliából kaptunk olyan ruhát, ami mutatja, ha a gyereknek magasabb a testhője a normálisnál, bár nem úgy, ahogy a cikkben van, hanem a ruha hátuljába a tarkóhoz van varrva egy címek, pont olyan, mint a sörösüvegeken a hőmérő. :)
Hát ne tudjátok meg. Amikor lázas volt a babám normált mutatott, amikor nem lázas, akkor meg azt mutatja, hogy lázas.
Olyat is mutatott már, hogy kihűlés veszély van. Hehehe nagyon mókás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!