Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdtétek beszerezni a...

Mikor kezdtétek beszerezni a baba ápolási kellékeket, ruhákat, mindent?

Figyelt kérdés
Márciusra várjuk a babánkat. Hamar lenne most elkezdeni a bevásárlást? Mikor szereztétek be a higiéniai termékeket, ruhákat, konkrétan mindent?

2022. okt. 6. 16:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Kerek 20 hetes vagyok. De most is alkudozom magammal, hogy jaj, kedden lesz a genetikai UH, addig nem kéne semmit...

Pedig én már a nemét is tudom (fiú!), mozog is, szóval nincs semmi értelmes mentségem, hogy miért nem rendelgetek már ezerrel. 😁 Főleg, hogy megrögzött netes vásárló vagyok.

2022. okt. 6. 18:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már a 13-14. héttől vásároltam ezt-azt. Nem akartam mindent a végére hagyni, az sok lett volna. És ismerősömtől több dolgot is tudtam szerezni, ő meg örült, hogy nem kell tárolgatnia.
2022. okt. 6. 18:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan kezd el vásárolni . Főleg ha pl látsz valamit jó áron :) így spórolhatsz is, át is tudod gondolni a dolgokat , jól is fogod magad ettől érezni és nem a végén nagy hassal kell majd kapkodni ;)
2022. okt. 6. 18:32
 14/24 A kérdező kommentje:

11# Akkor hajrá, Drága! Nincs mire várnod. Boldog baba várást kívánok! 😍

12# Ebben neked is, és a többi hozzászólónak is igaza van, hogy nem szabad a végére hagyni. Így fogok én is tenni.

2022. okt. 6. 18:32
 15/24 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne csajok,ha a pelenka. hu-ról rendelek például popsitörlőt, mondjuk azt a nagy csomagolást amiben 12 db-van, azok meddig állnak el? Kicsit hülye kérdés, tudom. Csak hogy onnan kb mikor rendeljem meg, hogy ne járjon le. 🙈
2022. okt. 6. 18:43
 16/24 anonim ***** válasza:

18 hetesen tudtuk meg hogy kislány, onnantól kezdtem el apránként beszerezni a dolgokat.

Pelust, popsitörlőt, fúrdetőt majd csak az utolsó hetekben

2022. okt. 6. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobbik lányomnál ruhácskákat nem igazán vettem, rakás ismerőstől-baráttól-rokontól kaptunk örökölt ruhákat, újszülött méretben is, de annyit, hogy nem is volt rajta az összes. A bútorokat, babakocsit, ilyesmit a 30. hét környékén tudtuk le, bár volt egy fürdőszobafelújításunk még a 37. héten, amikor kicsit aggódtam, hogy azért azt még várja meg a gyerek :D

Most 33 hetes vagyok a másodikkal, kb ugyanúgy vagyok, mint az egyik válaszoló, hogy webshopon nézem a képeket, olvadozok hogy ez meg az mennyire cuki és így ennyiben is marad. Pedig most nem lesz örökölt ruha, azokat már visszaadtam és már más kisbabáknál vannak a társaságból, kéne egy másik kiságyat is venni (a nagyobbik gyerek is csak 2 éves, nem rendes gyerekágyban alszik, szóval az ő ágyikóját nem tudjuk újrahasznosítani), a kórházi bőrönd gondolata meg csak futólag szaladt át eddig a fejemen, hogy basszus, ahhoz is kéne egy-két dolgot szerezni még. Valahogy az van bennem, hogy minek elsietni, aaaannyi sok időm van még :S De szerintem lassan már ráveszem magam a költekezésre, részemről a "nagy hassal már kényelmetlen" vásárlás nem állja meg a helyét, szerintem 2018 óta nem voltam fizikailag semmilyen ruhaüzletben, mindent online rendelek, ami azért eléggé kényelmes akármekkora is a pocakod.

2022. okt. 6. 19:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#11 vagyok. Vettem vagy 30 babarucit ruczkóról. Találtam többek közt egy cuki kis téli overált, úgyis februári baba. 😄
2022. okt. 6. 20:49
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy a 13. Heten mar vettem neki játékot, akkor a férjem meg nem igazan élte. 😄 aztán kB fel időre csomó mindene megvolt már, bodyt pedig úgy a 26-28. Héttől talán vagy picit több:) most a 38. Heten járok és a végére nagyon elmaradtunk így a kis takarojat is most várjuk 😅
2022. okt. 6. 23:07
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekünk így a 33. héten még csak a babakocsi, ruhák, kiságy van meg, mondjuk én a 35. hétig dolgozok, utána terveztem bevásárolni
2022. okt. 7. 05:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!