Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha nem taknyos az újszülött...

Ha nem taknyos az újszülött kell orrszívózni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 05:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

"engem zavar"

Látod, téged zavar. Be is ismered. De miért zavar? Minden mondatodat lehetne analizálni. Szuper kis munka lenne. Tele vagy "te"- vel. Pedig nem kötöttem beléd, csak az érzéseidhez próbáltam kapcsolódni. De a kérést máris követelésnek látod.

2022. szept. 22. 07:28
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Hogy a kérdésre is legyen válaszolva:

Nem kell leszívatni, csak ha taknyos, vagy pl. az orrába büfizte az ennivalót és nagyon szörcsög.

2022. szept. 22. 07:33
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Azért az sem semmi, ahogy itt játssza némelyik ember a pszichológust 😂
2022. szept. 22. 07:47
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Fú, en ugy megsajnáltam ezt az orrvaladékozós valaszolót.

Figyi, ha meg olvasod: az igenyes nyelvhasznalót a nyelvhasznalati regiszterek ismerete es alkalmazása mutatja meg. Tehat tudja, milyen kontextusban, helyzetben milyen szavakat mondunk, es minél igenyesebb nyelvhasználó, annál ügyesebben valtogatja a regisztereket. Neked sajnos lathatóan fogalmad sincs, ezért erőlteted mindenhol az altalad igenyesnek velt nyakatekert kifejezéseket, és ez tenyleg nevetségessé tesz sajnos. A gyk egy informalis kategoriaba tartozó nyelvhasznalati tér, itt simán vicces, ha valaki eltartott kisujjal orrvaladéknak hivja a taknyot. Próbalj meg a regiszterekre figyelni.

2022. szept. 22. 07:52
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

Az igazat megvallva engem pl. nem érdekel a nyelvtanóra, pláne 2 oldalon keresztül. Kérdező, téged érdekel, hogy a taknyos megfelelő szó-e?

Válasz: nem kell szívni, csak ha taknyos és egy ujszülöttnél óvatosan kell szívni ha muszáj.

2022. szept. 22. 09:21
 16/17 anonim ***** válasza:

2 nem normalis. Sose jart külföldön vagy spanyol, latin -amerikai orszagban , csak a kis blokkos vilagaban él,

Lepten nyomon megfelelni probalt a tanarainak es mindenkit leugat helyesbit mert ö az okos, pedig semmit se tud arról ami igazán LÉNYEGES

2022. dec. 6. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Elkepzelem milyen anyós lennél meg milyen barataid vannak
2022. dec. 6. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!