Van e olyan könyv ami az újszülött babák viselkedéséről szól?
Az újszülött nem hisztizik, hanem kommunikál ahogy tud.
Tracy Hogg suttogó könyveit érdemes elolvasni.
Tracy Hogg könyveit én is ajánlom! A suttogó titkai c. sorozatot. Nagyon jól lehet belőlük ötleteket meríteni.
Az újszülöttek nem hisztiznek, azt csak később teszik a gyerekek, de ott már a szülő is tehet róla. Amíg nagyon kicsi egy gyermek, addig nincs más eszköze, csak a sírás. Vagy hogy másképp kellene jeleznie, ha valami nem stimmel?
Ez most nem kötekvés, csak tényleg érdekelne, szerinted mit kellene tennie, hogy felhívja Magára a figyelmet?
Egy ùjszülött , kisbaba nem hisztizik. Tracy Hoggot és Gina Fordot kerüld messziről. Dr William Sears sokkal egészségesebb tanácsokat ad.
Egy ùjszülött szopik-alszik. Van amelyik sokat alszik, van amelyik nem. A szoptatás női művészete c. könyv leìrja hogyan jelzi a baba azt, hogy szopni szeretne, mire kell odafigyelni, ès (ha jòl emlèkszem) mèg a biztonsàgos alvast is megemlìtik, bar nem ez a könyv fő témája.
#4. Írtam valahol, hogy minden baba sír? Amúgy az én kisfiam se sír szinte soha, de nekem Ő a 3. Fiam, már rutinos vagyok! 😉
Azt írtam az egyetlen eszköze, ha valami gondja van. Ez nem törvényszerű, hogy be is következik, de a kérdés itt a hisztire vonatkozott (tehát gondolom a Kérdező gyermeke sír) és tényleg nem hisztiznek az ilyen korú gyermekek...
Abban a néhány esetben, amikor a Tiéd sírt, se hiszem, hogy hisztire gondoltál. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!