Eltudnátok képzelni,hogy 25 évesen lenne egy 1 éves gyereketek?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 02:23
11/20 anonim válasza:
7 hónapos lesz a fiam a 25. születésnapomon. Hamarabb is el tudtam volna képzelni, de így jött össze. Alig vártam.
12/20 anonim válasza:
Anyámnak 25 évesen 6 éves gyereke volt (én). Én 2 hónappal a 25. születésnapom után szültem, ha az első babám megmaradt volna, 25 éves koromban már egy 3 éves gyerekem lett volna. Szóval persze.
13/20 anonim válasza:
Ismerősömnek ennyi idősen 3 volt már. Én magamnak max egyet tudnék elképzelni ,de csak ha megvannak hozzá a körülmények. Biztos munka, és lakhatás. Nekünk a saját ház 27 évesen jött össze, 1 év múlva jött a baba, de kinek hogy.
14/20 anonim válasza:
Igen, teljesen. Már 20 évesen is arra vágytam, hogy gyerekem legyen.
15/20 anonim válasza:
Remélem 25 éves koromra már 2 gyermekem is lesz.
16/20 anonim válasza:
26 évesen fogok szülni, szóval igen.
17/20 anonim válasza:
25 évesen szültem. Szerintem jobbkor nem is jöhetett volna.
18/20 anonim válasza:
Mekkora egy nyomoronc vagy 10-es.
Rosszindulatú barom
19/20 anonim válasza:
23 éves vagyok, és most 3 hónapos a babám. :) Én 17 éves korom óta teljesen rá vagyok állva a babázásra, de élvezem is nagyon. Nem tudom, hogy azért, mert ilyen fiatalok vagyunk a férjemmel, de valahogy sikerült eddig összehangolni a babázást az aktív élettel. Folyamatosan jönnek hozzánk emberek, mi kevesebbet, de mi is minden héten megyünk valahova, nemsokára megyünk külföldre is őszölni hármasban. :)
20/20 anonim válasza:
Amúgy miért kérdezted? :)
Nem azért, csak érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!