Mik az éretlen idegrendszer tünetei 1 éves korig?
Szerintem ezt egy fejlödes neurologus tudja igazan jol leirni. Ha barmi aggaszt jobb szak emberhez fordulni.. addig pörgettem magam az autizmus teman es annyi tünetet olvastam az interneten, hogy teljes mertekben meg voltam gyözödve rola, hogy a lanyom autista. El vittem szak emberhez es minden oke vele.
Ezt csak azert irtam le mert ilyen forumokon sok teves informaciot kaphatsz
Éretlen idegrendszer = nem éri el az életkorának megfelelő mérföldköveket a normális idoben.
Ha az autizmusra vagy kíváncsi, annak a legkorábbi, tanulmánnyal alátámasztott első jelei lehetnek 9 hónaposan: nem utanoz arckifejezeseket, gesztusokat, nincs 3 pontos tekintetvaltas.
"nem éri el az életkorának megfelelő mérföldköveket a normális idoben"
Pontosan. És a "normális" idő nem egyezik a köz által normálisnak tartott idővel. Sokkal tágabb határok között vizsgálják a mozgásfejlődési, a beszédfejlődési és a szociális mérföldköveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!