1 éves kor körül nem volt nyűgösebb a babád? Néha van olyan nap, hogy csak nyíg és kiabál egész nap, máskor meg jókedve van.
28.án lesz 1 éves.
Kb 1 hónapja tart. Éjjel nappal.
Én kikészültem már. Ha a fiunk lett volna ilyen hisztis, egyke maradt volna az tuti...
Na aztán én miért lettem lepontozva?!
Mert kikaptam egy olyan gyereket aki 24ből 20at bőg és ezt ki mertem mondani?!
Nem azt írtam, hogy örökbeadom, vagy hogy agyoncsapom, hanem azt, hogy ezzel kikészít...
Hetek óta csak a bőgést, sikítást, visítást hallgatom... ne haragudjatok szuperanyuk, hogy ki mertem mondani, nem csak szivecske, vattacukor meg szívárványmaszlag a gyereknevelés 🤦♀️
Ennek ellenére is szeretem, imádom
Csak sok....
3! Nálunk ez sem jött be. Kinn van nagyon sok foga, stabilan jár, mégis csak hisztizik mindenen :(
1#
1-es,
nálunk is volt ilyen időszak, azt hittem befonom a hajam, azt hittem mindent elrontok és semmit nem csinálok jól. Aztán egyszer csak enyhült, most másfél évesen is vannak kemény napjaink, de értem amiről írsz, mert hónapokig volt ugyanez nappal, nem mellesleg nem jó alvó és még az utolsó négy foga is hiányzik. Nálunk nem a mozgásfejlődés kavart be, mert akkor már járt egyedül, szimplán csak megzakkant erre jobb szót nem tudok. Vagy valami másban fejlődött amit én nem vettem észre, fene tudja…
Viszont igen, amíg nem volt ő addig két gyerekben gondolkodtunk, most hogy látom nem egyszerű egyenlőre várat magára a második, HA egyáltalán lesz! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!