Klór, algaölő, ph szabályzó van a szomszédom kerti medencéjében, fürödhet benne az 1 éves babám?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 12:53
1/6 A kérdező kommentje:
áthívtak de nem tudom hogy menjek-e. kicsit féltem a babám ettől a sok tisztítótól.
2022. júl. 21. 12:53
2/6 anonim válasza:
Ez mind van a strandon is.
Csak nincs benne x pisi és x ember bőre..stb
Ha nincs túlkezelve a víz, akkor rendben lesz.
3/6 anonim válasza:
Ha mindez nem lenne benne, akkor nem vinném bele,mert be lenne rohadva bele a zöld víz. Strandon ennél sokkal több minden van benne. Sőt, képzeld még az ívovizben is van hipo.
4/6 anonim válasza:
Egy udvari medence ha normálisan van kezelve sokkal tisztább mint egy uszodai víz. Előttem írták hogy uszodában meg strandokon x ember bőre, vizelet, egyéb testnedve keveredik és persze a vegyszerezés is ipari szintű ami jóval intenzívebb de nyilván ott jobban is ellenőrzik és kontrollálják hogy az értékek egy határon belül legyenek és ne legyen gond.
Ha a víz PH-ja rendben van 7.2-7.4 körüli akkor semmi baj nem lesz az égvilágon. A csapvízbe ennél jóval több is szokott lenni, nálunk legalább is és érezni ishogyvegyszeres meg sokszor haiszok belőle kellemetlen utóízt érzek. Bajom attól sem lett se nekem se másnak.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. júl. 21. 14:37
6/6 anonim válasza:
A mi medencénkben is ezek vannak és az 5 hónapos babám már volt benne. :) Inkább a saját medencénkbe mint a zsúfolt strandon vagy a tópartokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!