Más is úgy látja, hogy az utóbbi pár évben az emberek egy része anyagi érdekből (CSOK, babaváró) vállalt elsősorban gyereket, gyerekeket?
Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 11:17
11/16 anonim válasza:
10, én meg Bokros alatt, igazán nem mondhatják, hogy a pénzért.
13/16 anonim válasza:
Kimutatható, hogy a legtöbben olyanok vették fel a csokot akiknek már megvolt a három, vagy kettő után még belefért a harmadik. Amióta ez a réteg felvette, nem növekszik a csokosok száma olyan mértékben. Ergo az emberek nem vállalnak 3 gyereket a semmire. A 10 millár a mai ingatlan- és építőanyagárak mellett nem nevezném "dől a lének". A csok egyedül 2016ban érte meg.
Ismerősi körben nincs olyan aki úgy vette föl, hogy nullára ígértek 3at.
14/16 anonim válasza:
Nekem csak az a fura, hogy mennyire megnőtt a születendő babák száma, a kórházban (legalábbis nálunk a megyeiben) 2x annyian vannak a szülészeten, mint amennyi hely lenne nekik. Tehát be kellett tenni az anyukákat a műtétesek mellé, mert már fullon a kórház. Én úgy gondolom, hogy igenis köze van ennek a rengeteg felvehető támogatás és hitelhez. Saját vélemény.
15/16 anonim válasza:
Akkor ajánlom figyelmedbe kedves utolsó a ksh születési adatait. Ezek mellett a te saját "tapasztalásod" irreleváns.
16/16 anonim válasza:
Kedves utolsó. Csak véleményem. Direkt odaírtam. De köszi, ment a zöld ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!