Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is úgy látja, hogy az...

Más is úgy látja, hogy az utóbbi pár évben az emberek egy része anyagi érdekből (CSOK, babaváró) vállalt elsősorban gyereket, gyerekeket?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 11:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
10, én meg Bokros alatt, igazán nem mondhatják, hogy a pénzért.
2022. szept. 6. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
11! Azt elhiszem...
2022. szept. 6. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Kimutatható, hogy a legtöbben olyanok vették fel a csokot akiknek már megvolt a három, vagy kettő után még belefért a harmadik. Amióta ez a réteg felvette, nem növekszik a csokosok száma olyan mértékben. Ergo az emberek nem vállalnak 3 gyereket a semmire. A 10 millár a mai ingatlan- és építőanyagárak mellett nem nevezném "dől a lének". A csok egyedül 2016ban érte meg.

Ismerősi körben nincs olyan aki úgy vette föl, hogy nullára ígértek 3at.

2022. szept. 6. 14:26
 14/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem csak az a fura, hogy mennyire megnőtt a születendő babák száma, a kórházban (legalábbis nálunk a megyeiben) 2x annyian vannak a szülészeten, mint amennyi hely lenne nekik. Tehát be kellett tenni az anyukákat a műtétesek mellé, mert már fullon a kórház. Én úgy gondolom, hogy igenis köze van ennek a rengeteg felvehető támogatás és hitelhez. Saját vélemény.
2022. szept. 6. 14:46
 15/16 anonim ***** válasza:
41%

Akkor ajánlom figyelmedbe kedves utolsó a ksh születési adatait. Ezek mellett a te saját "tapasztalásod" irreleváns.

[link]

2022. szept. 6. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
Kedves utolsó. Csak véleményem. Direkt odaírtam. De köszi, ment a zöld ;)
2022. szept. 6. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!