Cumit mitől függ hogy adnak egy újszülöttnek vagy nem?
Komolyan nem értelek titeket. Mint valami dühös malacfalka.
Senki se támad, de ti nyomjátok.
Akkor már csakazértis: nem volt szakács és takarítónő, a nagyot pedig heti ötször vittem a kicsivel együtt gyógytornára. A lakást egyébként leszartam ebben az időszakban, pont elég volt amit a férjem takarított.
Igen, ennyire fontos volt nekem hogy a kicsit ne kelljen tápszerezni, mert a naggyal szar volt.
És ne kelljen cumit adni, ami a nagynak szintén szar volt.
Örülök, hogy nektek meg jó volt. Nem lett cumizavar, utána nem hányt sugarban a huszadik tápszertől. Nem volt súlygyarapodási probléma. És nem kellett fogszabályozás. Neki 2 millió felett lesz.
Elolvastam a kommenteket.
Miért kell egymást bántani? Szerintem minden anyuka tudja hogy a saját babájának mi a jó, illetve a másik lényeges dolog, hogy saját magának mi a jó. Ne kötözködjetek egymással, mert senki nem tudhatja hogy a másik anyuka mit miért tesz. Biztos megvan az oka mindennek, annak is aki cumit ad, meg annak is aki nem ad. Ki így, ki úgy gondolja, meg kinek ez, kinek az a könnyebb. :) mellesleg nagyon elterelődött a téma.
Kedves kérdező!
Ahogy írták előttem is, a cumit általában megnyugtatás miatt adják/adhatják a babának, de ez függ attól is hogy a baba elfogadja-e. Én pl anno nem fogadtam el, hiába tömködte Anyukám a számba, viszont az én babám meg elfogadta. És igen.. adtam neki cumit és ugyanúgy szoptattam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!