Mit, és hogy mondjam el a 2 éves kislányunknak, hogy meghalt az Apja/31 évesen, motorbalesetben:. (/! Hogy kezeljem a helyzetet, hogy a legkevésbé sérüljön a pici lelke, és később is értse, hogy mi történt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:44
11/15 anonim válasza:
Őszint részvétem :((
Kitartást és sok erőt kívánok Neked!!!!
Én is megkönnyeztem....rossz bele is gondolni...
Csak úgy tudod a kislányodnak elmondani, ahogy a többiek írták, az ő "nyelvén"....tudatosítani, hogy Apa jó helyen van, föntről vigyáz rátok és nagyon szeret benneteket, de sajnos onnan soha többet nem jöhet haza. Bármilyen nehéz is Neked, de szerintem minden nap beszélj róla! Esetleg a pszichológusod is meg tudod kérdezni, hogy iyenkor mi a helyes!
12/15 anonim válasza:
Én sem tudok jobbakat írni, javasolni, mint az előttem szólók. Csak annyit, hogy őszinte részvétem, és nagyon sok erőt és kitartást kivánok az egész családnak.
13/15 anonim válasza:
Őszinte részvétem!:-((
Nagyon sok erőt és kitartást neked!
Szerintem tegyél ki képet az apukájáról,és járjatok ki a temetőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!