Sortkocsit szeretnénk kislányunknak. Milyet vegyünk?
jó márka legyen (Hauck NE)
Ne legyen nagyon drága
Könnyen csukható legyen
Köszönöm
Porsche sem rossz.
nem írod hogy mekkora a gyerek, és mire kell.
pl szokott-e benne aludni?
mert ez nagy kérdés.
szomszédomnak quinny zapp van de az nem dönthetö, ebböl van dönthetö is, de azt meg szét kell szedni hogy össze lehessen csokni. ez egy jó márka, viszont azért hosszab babakocsizásra nem igazán jó. habár ök 2,5 évesnél már csak arra használják ha elfárad akkor bele ül. de nehéz azért tolni a kerekei miatt, habár mi városban jó uton használjuk. (együtt toljuk a babákat, de én még a rendes babakocsi sport részét használom)
elözö vagyok. nekem is 9 hós a lányom, de nekem rengeteget alszik a babakocsiban.
soha nem mentek egésznapos kirándulásra? pl én vásárolni is úgy megyek, hogy tudom hogy 2-kor alszik akkor ´ugy idözítek hogy a vásárlás alatt aludjon, meg hétvégén sokat kirándulunk akkor is kell aludnia.
de amúgy akkor a zapp az jó. kösszün, és könnyü összecsukni, jó a gyerek hátának is, de ha még is elalszik akkor lóg mindene.
még mindig a második vagyok.
megnéztem a zapp-t és a zapp extrát. a sima az amelyik nem dönthetö (ez van a szomszédnak) ez 6 kiló, az extra 8,5 kiló, de szét kell szedni az összecsukáshoz.
nekem is az a bajom a 9 hósommal, hogy utálom a 12 kilós babakocsinkat ami egy álom amúgy ki be cincálni a kocsiból, de hosszabb útra az annyira jó, jókat alszik benne, egy kézzel még egy gyerek is tudja irányítani. (teutonia lambda kocsink van), de a kocsibol ki-be az egy nyüg. de ha sima zapp-t veszek az szuper 6 kiló, de a városba mindig úgy megyek hogy akkor alszik, így abban nem tud. 8,5kiló+szét kell szedni, megint csak nyügnek tünik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!