Parommal nincs semmi otletunk milyen nevet adjunk a szuletendo kislanyunknak. Segitenetek?
Figyelt kérdés
Parom angol es a vezetekneve: Nash
Eddig szoba kerult: Adrianne,Gwendolyn,Nelly,Kimmy,Gema,Annie.
2011. júl. 13. 23:54
2/17 anonim válasza:
Szerintem a családnév rövidsége miatt valami hosszabbat kellene választani. Gwendolyn jó, gondolom Gwen a becézési formája.
3/17 anonim válasza:
Én abból indulok ki, hogy az én gyermekeimnek tuti magyar nevük lesz, szóval szerintem te is valami eredeti angol nevet keress. Nekem amiket felsoroltatok kicsit túl átlagosak. Meg ilyen filmszereplő nevek. :/ De lehet vájatok amíg megszületik, aztán hátha akkor jön az ihlet. Sok sikert, jó egészséget és sok boldogságot!:)
5/17 anonim válasza:
ma 00:02-es vagyok, nekem az Emma a kedvencem, csak láttam, hogy az első ezt írta. :) :) Amúgy az Emma német eredetű név. De ez mellékes azthiszem.
7/17 anonim válasza:
Szia!
Melissa, Yvonne, Jennifer, Jessica.
Jó babavárást, és sok boldogságot a születendő kicsihez! :)
8/17 anonim válasza:
Kislányom Emma, gyönyörű név és mindkét nyelvterületen használható. :-)
9/17 A kérdező kommentje:
Emma nev azert nem jo mert a parom huga is Emma.
2011. júl. 14. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!