Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit játszhatnék 8 hós babámmal...

Mit játszhatnék 8 hós babámmal? Olyan rohamosan fejlődik, már áll és szereti ha vezetgetem, a játékait már unja.

Figyelt kérdés
Szeretnék vele foglalkozni, tapsolni nem akar (Süti-süti pogácsát...). Énekelni szoktam neki és mondókázni, zsip-szuppolni, mit lehetne még? Valami közös játékot szeretnék vele.
2010. szept. 23. 23:53
 1/6 anonim válasza:
Igen, erre én is kíváncsi vagyok. Én még szoktam bújócskázni vele de persze csak lebukom az ágy mellé és hirtelen felbukkanok. Nagyon szereti de én sem tudom mit lehetne még.
2010. szept. 24. 00:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Kukuccsolni is szeret nagyon. Csak attól tartok, hogy ezeket már unja, mint a játékait. Nincs sajnos ötletem, nem tudom ki miket szokott még játszani/foglalkozni a babájával.
2010. szept. 24. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. szept. 24. 06:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is szoktam olvasgatni az Anya taníts engem című könyvet. Jó dolgok vannak benne, iránymutatásnak.

A mi babánk (8 hós)is álldogál már a bútorok mellett, sőt, egyre bátrabban elindul a bútorok nélkül is (konyhaszekrénybe, falba kapaszkodik...). Mi sokat "olvasunk" egyszerűbb könyveket, vettem nagyobb fa építőkockákat (henger, téglatest, kocka, híd, ...) és több "várat" is építek neki, imádja lerombolni, mindig a legfelső apró kis fajáték kell neki, utána a vár minden elemét egyenként megkóstolja. Kukucsolás mindig megy és a konyhai eszközök mindig érdekesek. Kopogok velük különböző helyeken, hogy lássa, másként koppan a fémen, mint a fán vagy a járólapon...utána odaadom, hogy ő is kipróbálja...

2010. szept. 24. 08:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi nagyon sokat játszottunk a Montessori poharakkal, felépítettem, ő pedig kacagva leborította, de egyébként bármiből építhetsz neki, élvezni fogja ha leboríthatja ilyenünk van ezt, 10 hósan már felépíti [link] Kipróbáléhatod tekével is. FP golyópályát is nagyon szereti, felállás segítő egyben, Az Alexandrában vettem olyan kiskönyveket amiben lehajtható fülek vannak (Agytorna sorozat) imádja és most nagyon kedvező áron meg lehet venni , a kicsi és a nagy könyv verzió is.
2010. szept. 24. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok a Deákné könyvet (a linken is ezek vannak) nagyon ajánlom én is, mi is nagyon szeretjük, jó babázást!
2010. szept. 24. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!